Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti hogyan próbálnátok meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogyan próbálnátok meg összejönni egy hírességgel?

Figyelt kérdés

Hogyan hoznátok össze, hogy összefussatok? Mit tennétek, hogy felfigyeljen rátok? stb stb

Ez egy olyan kérdés, amiben nyugodtan álmodozhattok, sőt, kötelező! :) Írhattok példát foglalkozás szerint (zenész, színész...), konkrét személyt is írhattok, de általánosságokban is beszélhettek.

Persze ők is emberek, ezt tudjuk, mégis ez egy jóval bonyolultabb helyzet, kíváncsian várom a válaszaitokat.

2014. máj. 12. 09:12
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Én pl sokszor szoktam fantáziálni róluk. Bár konkrét tippem nincs, szerintem valahogy közel kell kerülni hozzá. Amúgy kedves kérdező, ki(k) a kiszemeltjeid?
2014. máj. 15. 10:22
 12/26 A kérdező kommentje:

Ha sikerül.,úgyis megtudjátok, ha nem, akkor mindegy.

Sötét hajú világos szemű színész egyébként :) Többet nem mondok, mert jópáran hajtanak még rá, nem kell kitudódnia, hogy én is :D

2014. máj. 15. 11:33
 13/26 anonim ***** válasza:

#11 vagyok újra :)

szerintem elárulhatod, nincs ebben semmi titkolnivaló

2014. máj. 15. 13:48
 14/26 anonim ***** válasza:

"A szerelem megszálottság"

Igazad van, de ez nem igazi szerelem. Nem is ismered. Csak a külsejét látod, meg amit az újságok írnak. Lehet hogy ha nem lenne híresség, és melletted lakna, akkor észre sem vennéd.

2014. máj. 15. 13:49
 15/26 A kérdező kommentje:
Jó, de amíg nem találkozol vele, nem tudhatod milyen. És bárcsak a szomszédban lakna :) De naná, hogy nem... Hanem jópár időzónával arrébb :(
2014. máj. 15. 14:58
 16/26 anonim ***** válasza:
Hogyha összejön, akkor írj mindenképp! :) én szurkolok
2014. máj. 21. 16:21
 17/26 anonim válasza:
Én is álmodoztam már ilyenről. És hát igen az érdeklődési körét próbálnám megismerni mint volt már kommentben. Nekem is van egy híresebb személy akit azért elviselnék magam mellett. :D Próbáltam kiismerni és nagyjából sikerült is. Még egy véletlen folytán azt is megtudtam, hogy melyik városban lakik. Pedig én nem az a beteges megszállott rajongó vagyok hanem csak nyitott szemmel járok. Járj te is nyitott szemmel, hiszen minden apró részlet számíthat. :)
2014. jún. 24. 22:08
 18/26 anonim válasza:
Látom kevés ilyen lány van, de én is közéjük tartozom :D Elmész egy koncertre/fellépésre vagy valami aztán ott valahogy felkelted a figyelmét aztán ki tudja mi lesz. Csak az a kérdés hogy hogy keltsük fel a figyelmüket. Ezen filózok én is :D Bár szerintem semmi sem lehetetlen :)
2014. jún. 26. 18:52
 19/26 A kérdező kommentje:
Hát igen, a találkozás is elég problémás, de még mindig az a nagyobb kérdés, hogy hogyan keltsük fel a kiszemeltünk figyelmét, ráadásul ha lehet, jó értelemben. Nem egyszerű..
2014. jún. 26. 19:47
 20/26 anonim ***** válasza:
Ne koncertekre járj, mert akkor csak egy rajongónak fog látni a sok közül. Tudd meg milyen partykba jár, hol lakik, kik a közeli ismerősei. Találkozni vele (nyilvánosságon kívül) nem olyan nehéz. Az más kérdés, hogy a vonzalom kölcsönös lesz-e...
2014. jún. 26. 21:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!