Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a jó francért kell ezt kapnom? Miért kell ezt átélnem?!
volt egy barátnőm aki egy hisztois pitsaaaaaa volt és követelőző,votl állandóan ezért kidobtam mert amúgy is egy másik lányba vagypk szerelmes reménytelenl.
ma elmentem bulizni erre odajött aztán könyöergött h fogadjam vissza de nemet mondtam.. elkezdett sírni mire én haza akarta jönni de ahiygy kijöttem a helyről ketten jöttek rám és megvertek. kvára fáj és kezd látszani a fejenmen. és mindezt amiatt a lány miatt akinek egyébként semmi rosszat nem akaratam okoznu....
miért kell fplyton ezt kapnom? nem először küldenek rém verőkanokat.. komolyanmár úristen.
segítsen vki!
hibákért bocs van bennem pia
bocs, részeg voltam, azért írtam ennyi állatságot...
józanul ki sem írtam volna a kérdést.
na de azért reagálok:
ekőször is, senkinek az érzelmeivel sem szórakoztam soha. az a lány mászott rám, én pedig őszintén megmondtam, hogy nem pálya, sőt, azt is, h mást szeretek.
ettől függetlenül kedveltem, nem tartottam h ülye p icsának, és mivel azt mondta, hogy akkor legyünk barátok, belementem, és mászkáltam vele néha ide-oda ha hívott, vagy átugrott néha hozzám.
hát... aztán jött az, hogy könyörgött a szexért. egy ideig ellenálltam, de aztán belementem, mert nagyon jó nő.
végül persze nem volt elég neki a 'csak szex', és én is egyre jobban megkedveltem, ezért próbáltam meg vele a komoly kapcsolatot. jól is ment volna, elkezdtem felé érezni, maximálisan őszinte voltam vele végig, ő pedig elkezdett terrorizálni érzelmileg (követelte hogy valljak szerelmet, mert addig nem nyugszik, hiába mondtam hogy jó úton halad a dolog de a szerelemhez még kell idő), le akart húzni pénzzel, kihasznált, ésa legkisebb dologértis ordítozva sírt. ezért dobtam ki és ezért nevezem már annak aminek. és nem, nem nézek magamba, nem érdemeltem meg. annyit tanultam az esetből, hogy egy környékemen élő lánnyal sem fogok lefeküdni, és nem kezdek kapcsolatot úgy, hogy nem vagyok szerelmes. oké hibáztam, de nem indokolja amit kaptam.
utolsó válaszolónak: én csak retardált kérdésekhez írok bunkó kommentet, ahol vagy a rosszindulatot látom vagy pedig a brutális ostobaságot. gondolkozz el, hogy melyik vonatkozik rád. ez alapján a válaszod alapján eléggé úgy tűnik, hogy mindkettő... :D ostoba is vagy és rosszindulatú is vszeg
ha viszont ma hajnalban írtam olyan választ, akkor viszont bocsánatot kérek, mert nagyon be voltam rúgva és fel is voltam zaklatva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!