Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a jó francért kell ezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a jó francért kell ezt kapnom? Miért kell ezt átélnem?!

Figyelt kérdés

volt egy barátnőm aki egy hisztois pitsaaaaaa volt és követelőző,votl állandóan ezért kidobtam mert amúgy is egy másik lányba vagypk szerelmes reménytelenl.

ma elmentem bulizni erre odajött aztán könyöergött h fogadjam vissza de nemet mondtam.. elkezdett sírni mire én haza akarta jönni de ahiygy kijöttem a helyről ketten jöttek rám és megvertek. kvára fáj és kezd látszani a fejenmen. és mindezt amiatt a lány miatt akinek egyébként semmi rosszat nem akaratam okoznu....

miért kell fplyton ezt kapnom? nem először küldenek rém verőkanokat.. komolyanmár úristen.

segítsen vki!

hibákért bocs van bennem pia

2014. máj. 12. 03:57
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
utána jártam
2014. máj. 12. 04:33
 12/21 A kérdező kommentje:
de minek? : o
2014. máj. 12. 04:37
 13/21 anonim ***** válasza:

nem megmondtam múltkor, hogy kiszúrsz magaddal? még én voltam a k ög, mert a kómával jöttem. ezeket te szerzed magadnak. ex miért tudja hol vagy? nem tudhatja. miért közlekedsz egyedül? haverokat szerezz ne nőzz

mondjammég?

2014. máj. 12. 05:55
 14/21 A kérdező kommentje:

igen bmeg köcöag vagy mer t kómával jöttél................

és ezér a kommentért is az vagy

nemt udom honnan tudta egy haverral votlam bulizni egy szórakozóhelyen. nem ysok ilyen hely van ere ígykönnyű összefitni

ember b meg nekem nem haverjaim vnak hanem BARÁTAIM. cska a legtöbb egyetemistsa pesten vagy debben így ritja a találkozás

2014. máj. 12. 06:02
 15/21 anonim ***** válasza:
magadban is kereshetnéd a hibát!
2014. máj. 12. 06:39
 16/21 anonim ***** válasza:
Örülj neki, hogy megszabadultál tőle.
2014. máj. 12. 07:21
 17/21 BlackSword ***** válasza:
Először is irány az orvos látleletért, aztán irány a rendőrség feljelentést tenni... A látlelet eldönti az okot...
2014. máj. 12. 08:38
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Feljelentés. Hamar meglesznek hidd el, főleg ha meg tudod mondani merre induljanak a rendőrök. 8 napon túli testi sértés 2 év körül mozog, a lányra felbújtóként 1 évet elég valószinű, hogy kiszabnak. Mindenkinek elmegy a kedve veled b---kodni. Jah mondanom sem kell a lány itt elvágta magát. Főleg, hogy lesz ideje gondolkodni a történteken, még akkor is ha felfüggesztettet kap. Nálam nem lenne kérdés, mentőt hivnék, onnantól egyértelmű, hogy papirt készül róla, és a résztvevők eléggé megszivják.
2014. máj. 12. 08:42
 19/21 anonim ***** válasza:

miért jársz valakivel, ha másba vagy szerelmes? és miért kezdessz csajokkal, akiket hülye piscának tartassz? én is kiakadtam volna, ha így szórakozol velem. mondjuk az más tészta, hogy miazmár hogy szakít valaki valakivel erre megvereti a sértett fél...elméletileg ha már te nem is, de ő legalább szeretett téged. mondjuk gyakorlatilag nem így tűnik.

de a lényeg, hogy te is hibás vagy érte, fogd fel ezt leckeként, hogy ne szórakozz más emberek érzelmeivel.

ettől függetlenül nem gondolom, hogy bárki megérdemelné, hogy megveressék, remélem, nem komoly és hamar jobban leszel :/

2014. máj. 12. 08:47
 20/21 anonim ***** válasza:
Hat ha olyan vagy az eletben is, mint amilyet tegnap kommentaltal az egyik normalis kerdesemhez, akkor en meg fel is akasztanalak te nyomorult. Normalisnak kene lenni, es akkor nem ezt kapnad te pots.
2014. máj. 12. 09:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!