Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a jó francért kell ezt kapnom? Miért kell ezt átélnem?!
volt egy barátnőm aki egy hisztois pitsaaaaaa volt és követelőző,votl állandóan ezért kidobtam mert amúgy is egy másik lányba vagypk szerelmes reménytelenl.
ma elmentem bulizni erre odajött aztán könyöergött h fogadjam vissza de nemet mondtam.. elkezdett sírni mire én haza akarta jönni de ahiygy kijöttem a helyről ketten jöttek rám és megvertek. kvára fáj és kezd látszani a fejenmen. és mindezt amiatt a lány miatt akinek egyébként semmi rosszat nem akaratam okoznu....
miért kell fplyton ezt kapnom? nem először küldenek rém verőkanokat.. komolyanmár úristen.
segítsen vki!
hibákért bocs van bennem pia
nem megmondtam múltkor, hogy kiszúrsz magaddal? még én voltam a k ög, mert a kómával jöttem. ezeket te szerzed magadnak. ex miért tudja hol vagy? nem tudhatja. miért közlekedsz egyedül? haverokat szerezz ne nőzz
mondjammég?
igen bmeg köcöag vagy mer t kómával jöttél................
és ezér a kommentért is az vagy
nemt udom honnan tudta egy haverral votlam bulizni egy szórakozóhelyen. nem ysok ilyen hely van ere ígykönnyű összefitni
ember b meg nekem nem haverjaim vnak hanem BARÁTAIM. cska a legtöbb egyetemistsa pesten vagy debben így ritja a találkozás
miért jársz valakivel, ha másba vagy szerelmes? és miért kezdessz csajokkal, akiket hülye piscának tartassz? én is kiakadtam volna, ha így szórakozol velem. mondjuk az más tészta, hogy miazmár hogy szakít valaki valakivel erre megvereti a sértett fél...elméletileg ha már te nem is, de ő legalább szeretett téged. mondjuk gyakorlatilag nem így tűnik.
de a lényeg, hogy te is hibás vagy érte, fogd fel ezt leckeként, hogy ne szórakozz más emberek érzelmeivel.
ettől függetlenül nem gondolom, hogy bárki megérdemelné, hogy megveressék, remélem, nem komoly és hamar jobban leszel :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!