Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lány barátként bír, el lehet érni többet?
Figyelt kérdés
Van egy lány ismerősöm akivel elég jóba vagyunk, de elmondta hogy barátként bír (szóval semmi vonzódás). Ilyenkor lehetséges eljutni addig, hogy legyen vonzódás is felőle, vagy felejtsem el az egészet? Nagyjából 4 éve ismerjük egymást, 1 éve közelebbről. Előre is köszi!2014. máj. 11. 22:55
1/6 anonim válasza:
4 év és 1 év? felejtős. Az csak duma a lányok részéről, hogy ők szeretnek barátkozni és jobban megismerni mielőtt beléd szeretnek, stb...
Én azt vallom, hogy az első 5 percben eldöntik akarnak-e tőled bármit is vagy nem.
2/6 anonim válasza:
Talán. De ha egy csaj azt mondja neked, hogy a barátja vagy akkor az is maradsz. Pláne, ha 4-éve ismered. Ne fűzz hozzá sok reményét haver.
4/6 A kérdező kommentje:
Azt tudom, hogy amikor először láttuk egymást, tetszettem neki. De komolyabban csak 1 éve barátkozom vele. Abban se vagyok biztos, hogy semmi vonzódást nem érez, csak pesszimistaként állok hozzá. Ha ez számít, volt, hogy csak úgy áthívott hozzá hogy legyünk kettesben, de aztán se én se ő nem ért rá szóval nem lett belőle semmi.
2014. máj. 11. 23:06
5/6 Mátranováki Fényevő válasza:
Túl sok reményt ne fűzz hozzá.
6/6 anonim válasza:
Minden lehetséges, de valaminek változnia kell, magától nem fogja meggondolni magát. Én is összejöttem a legjobb barátommal. Előtte kevésszer találkoztunk a nagy távolság miatt, de közel költözött és kialakult a vonzalom a rendszeres találkozások során.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!