Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy fiúnak is lehetnek érzései...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy fiúnak is lehetnek érzései egy lány felé több hónapos beszélgetés után?

Figyelt kérdés
Ha néha mondogatja, hogy hiányzom neki, meg mindig aranyos, a szexről ezalatt az idő alatt sosem beszélt velem, gondolhatja komolyan velem? Ezek ellenére van olyan, hogy napokig nem is keres, nem látom sehol sem, hogy elérhető, de mindig kimagyarázza magát, hogy elfoglalt volt az egyetem, vagy blablabla miatt. Egyszer már nem bírtam tovább, hogy sírok miatta, mert annyira hiányzik, hogy napokig nem keres. Meg is mondtam neki, hogy el tudom képzelni mennyire hiányozhatok neki, ha egész nap még fél perce sincs rám, erre ő azt mondta, hogy tudnom kellene mennyit jelentek neki, szerelmes belém. Nem olyannak ismertem, mint aki dobálózik a szavakkal, de ezt hogy hihetem el neki, ha pár napig felém se néz? Szokott olyan lenni, hogy rengeteget beszélünk egy nap, és amikor hanyagol, mindig ezekre a napokra gondolok és rámjön a sírás. Egyszer még 'leteszteltük' barátnőmmel az ismerkedésünk elején egy kamuprofillal, de elhajtotta a 'csajt', mondván, hogy tudta, hogy belülről ronda és neki nem kellenek k.rv.k. Vagy az a baj, hogy mindig elnézem neki, hogy elhanyagol és természetesnek veszi, hogy csinálhat ilyet? Nem merek neki olyat írni, hogy keressen mást, mert amilyen, még talán komolyan is venné azt a mondatomat, és nem is mondanék, mert ezt leszámítva tényleg szinte 'álompasi', legalábbis számomra. Esetleg csak én vagyok túl hisztis, és sokat várok el, hogy legalább egy nap szánjon rám pár percet, hogy megkérdezzen annyit legalább, hogy hogy vagyok? 18/l 22/f és még nem volt fiúm.
2014. máj. 11. 20:46
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Így értem a hisztit. Így is hiszti, de értem. Én azt hittem, hogy amúgy szoktatok találkozgatni. Ha nem, akkor nem hiszem, hogy ő az a srác, akinek gondolod vagy mutatja magát. Szabj meg magadban egy határidőt, arra hogy legkésőbb meddig találkozzatok. Ha addig sem sikerül, akkor köszönj el tőle, és ne válaszolj a leveleire meg semmire.
2014. máj. 11. 22:16
 12/14 anonim ***** válasza:
#4-es, #6-os vagyok. A helyében én lemondtam volna a barátaimat azért, hogy veled találkozzak!
2014. máj. 12. 15:08
 13/14 A kérdező kommentje:
aranyos vagy, de elnéztem volna még neki, ha inkább a barátjait választja, mert tényleg az utolsó pillanatban szóltam neki. de ő megígérte, hogy velem fog lenni, erre meg.. :( szerintetek is hagyjam mostmár a fiút? azért kíváncsi lennék, hogy abból mennyi igaz, hogy szerelmes belém, gyanítom, hogy semmi. csak azért rosszul esik, hogy ennyi hónap után is mintha nem is léteznék neki
2014. máj. 12. 16:11
 14/14 anonim ***** válasza:
#4, #6, #12: Muszáj találkoznotok élőben és meg kell beszélnetek ezt egymással!
2014. máj. 12. 18:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!