Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ki szereti a trónok harcát?
Meg mondjuk a Vikingek című sorozatot ?
A életkorotokat is írjátok oda, persze véleményt is lehet hozzáfűzni.
Én 17 éves vagy :)
Szóval aki sorozatot néz az kötelezően agymosott,antiszociális és lusta disznó?
Ügyes vagy kedves 63%-os..
Én fiú vagyok és kedvenc sorozatom, a könyvet is olvastam meg gyűjteményem is van. A vikingek is nagyon jó.
20/F
8: Így van. Plusz nem értem miért lenne agymosás... Szerinted egy színházi darab is agymosás? Ugyan az lényegében. Eljátszott szerepek sorozata... Nyilván nem hülye az ember, tudja, hogy az nem a valóság vagy.. tényleg nem értem miért lenne agymosás. Ennyi erővel filmet se nézz és könyvet se olvass...
Fiú vagyok, de jöhetne már a következő rész. Izgalmasabb lesz a promó alapján.:))
Köszi az eddigi kommenteket!
Ha van kedvetek, priviket is írhattok, ráérek.
Érdekes, mindenkiét elolvasta, valakinek tetszik, valakinek nem.
Nekem főleg azért, mert a Trónok Harca, ugye nem történelmi alapokra van fektetve, de azért nagyon odavág az egész dologgal, nem félvállról vették sem a filmet, sem az effekteket, sem a színészi válogatást.
A Vikingek már nagyon is a történelem alapján lettek felvéve (mármint a részek), és szerintem nagyon jó, hogy végre valami így visszaadja azt a kultúrát, a vérengzést, a szokásokat stb, és megláthatjuk, hogy akkorjában ez volt a mindennapi élet, ilyen durva. Éss jó, hogy élethűen van forgatva.
Én nagyon szeretem a történelmet, egyetemre is történelem szakirányzatra fogok menni, Szegedre. Talán ez is közbenjátszik, hogy tetszenek ezek a sorozatok. :)
A trónok harca egy alternatív világban játszódik, de sok dolog hasonlatos a mi középkorunkkal(mint általában a legtöbb fantasy sztoriban).
Az viszont nagy tévedés, hogy a vikingek történelemhű, rengeteg hiba van benne. Az a helyzet sokkal kevesebben néznék ha történészek és nem forgatókönyvírók írták volna. Igaz történeten alapszik, de sok a filmesített elem benne, hogy izgalmasabb legyen és többen nézzék.
Én is szeretem a sorozatot, és a könyvet is elkezdtem.:3
A Vikingeket viszont nem ismerem.
17/L
Én most kezdtem el olvasni a könyvet, miután végeztem vele, utána jön a belőle készült sorozat. A Vikingeket is nagyon szeretem, mindkettő zseniális.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!