Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ez milyen kategóri...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez milyen kategória? (kép)

Figyelt kérdés
Sziasztok, főleg a lányok véleménye érdekelne :d régen állandóan azt mondták nekem, hogy rettentő sovány vagyok, miért nem szedek már fel, hogy nézek ki, csont és bőr... ezeket megelégelve kezdtem el edzeni és már egy ideje csinálom, nem akarom mutogatni magam mint egy majom, de kíváncsi vagyok, hogy hogy látnak engem mások ennyi idő után így hát szeretném ha mondanátok véleményt és mint említettem főleg a női nem véleménye érdekelne :) [link]
2014. máj. 11. 09:08
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Egynek elmegy.
2014. máj. 11. 09:38
 12/20 anonim válasza:
aszondja "velem született" :D hát ez aranyos volt :D am teljesen jó :) még rágyúrsz mellre és tökéj :)
2014. máj. 11. 09:44
 13/20 anonim ***** válasza:
2-3 év és jó lesz az csak túlzásba ne vidd!
2014. máj. 11. 10:01
 14/20 anonim ***** válasza:
szia! nekem is tetszik a tested, viszont mellre még gyúrnod kell és hasra is nyugodtan erősíthetsz. szerintem még kb. 7-8 hónap, mire eléred az ideális alakot. nyugodtan növelheted mellette a súlyod egy kicsi, bár nekem inkább a vékonyabb test testszik, e ez mindenkinél más! arcodat én is megnézném, ha elküldenél priviben!
2014. máj. 11. 10:06
 15/20 anonim ***** válasza:

Nekem tetszik, nincs vele gond, de külsőt tekintve nálam a fej a mérvadó. c:

20/L

2014. máj. 11. 10:27
 16/20 anonim ***** válasza:
Milyen magas cicus vagy?
2014. máj. 11. 11:21
 17/20 anonim ***** válasza:
tul vekony. Nem feltetlenul az a bajom, hogy nem vagy izmos, mert ha ha'j lenne rajtad, akkor is jobban tetszene, mivel eleve nem szeretem a vekony pasikat.
2014. máj. 11. 13:03
 18/20 anonim ***** válasza:

Szia!

Így tovább,és minden elismerésem.Nem nyávogni jöttél ide mint sok fiú,hogy jaj miért nem jövök be a lányoknak (pl.)

hanem tettél érte,hogy jól érezd magad a bőrödben. Így tovább ;)

18/l

2014. máj. 11. 14:15
 19/20 anonim ***** válasza:

# 18

Már az is elismerés számba megy, ha valaki nem nyavalyog? Nehéz idők várnak az emberiségre...

2014. máj. 11. 14:38
 20/20 A kérdező kommentje:
az emberiség már nehéz időket él :D
2014. máj. 11. 14:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!