Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk,162 cm-hez nagyon kevés a 44 kg egy lánynak? Ez már a rossz ránézni kategória?
Kevés!
Legalább 48-50 kg-nak kellene lenned.
volt időm ezért kiszámoltam :)
BMI indexed 16,77
"Kedves Hölgyem! Az Ön testtömeg-indexe alacsonyabb a normálisnál. Ha ez csak kisebb mértékû, talán még elõnyösnek is látszik, hiszen a karcsúság sok férfi szemében vonzó. A modellek képviselte, szinte kóros soványság azonban nem egészséges, az õ testtömeg-indexük legtöbbször jóval 18 alatt van, amely már középtávon is egészségügyi kockázatot jelent! Nyilván Ön is tudja ezt magáról, netán ismerõsei is felhívták a figyelmét arra, hogy érdemes lenne pár kilogrammot magára szednie."
Köszönöm válaszokat, azokat is, amiket privátban kaptam, de képet nem küldök senkinek.
Mondték többen is, de nem tudok hízni, ilyen az alkatom, nem nagyon tudok ezzel mit kezdeni, pedig én is jobban érezném magam, ha 2-3 kilóval többet mutatna a mérleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!