Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek 18 év alatt fogadnak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek 18 év alatt fogadnak?

Figyelt kérdés
Elakarok menni egy rosszlányok.hu-s csajhoz, szerintetek szoktak vállani 18 alatt? 16/F

2014. máj. 10. 23:37
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Ez vicces volt :DD
2014. máj. 11. 00:29
 12/20 anonim ***** válasza:
# 8 na vajon miért nem láttál... szerinted ezt hirdetnék, hogy kiskorúakat vállalnak?
2014. máj. 11. 00:44
 13/20 anonim ***** válasza:
Azert nem lattam mert ez eg automazikus valasz lehetoseg es nincs olyan opcio h 18 alattiak. De altalaban ki van irva h 20-tol, sok helyen 25-tol es van olyan is ahol kulon kiemelik h szuzesseget nem vallalnak. Szoval a fiatalkoru szuz pasiknak szep felarat kell altalaban fizetni. De ha valaki sosem kurt meg ugy gondolom barmi penzt meger.
2014. máj. 11. 07:48
 14/20 anonim ***** válasza:
B+ utolsó, nem azért nincs kiírva, mert nem vállalná, pénzért ezek a k*rvák bármit elvállalnak HANEM MERT ILLEGÁLIS KISKORÚVAL PÉNZ ELLENÉBEN szexuális kapcsolatot létesíteni... akkor is, ha te vagy az ügyfél és te adod a pénzt. úristen....
2014. máj. 11. 12:13
 15/20 anonim ***** válasza:

B+ elozo. Hol irtam olyat h nem vallaljak el penzert? Mindket kommentemben azt irtam h elvallaljak csak extra penzert.

Ja es b+ utolso, szexzalis szolgaltatast nyujtani es igenybe venni penz elleneben nem csak 18 alatt, de 18 felett is illegalis. Uristen.

2014. máj. 11. 13:53
 16/20 anonim ***** válasza:
Nem illegális, tényleg miért okoskodsz ha ilyen hülye vagy? Előbb még értetlenkedtél, hogy miért nem látod a profiljukon, hogy gyerekeket nem vállalnak "De mindegyik profiljan ki van irva h hany evtol vallal. 18 alatt meg nem lattam." Magadtól vagy ilyen hülye vagy súg valaki?
2014. máj. 11. 14:00
 17/20 anonim ***** válasza:

Nem tudom min ertetlenkedsz. Az oldalon egy elore megadodd legurdolo listabol valaszthatnak a lanyok. Nincs olyan opcio benne h 18 alatti. A legalacsonyabb kategoria a 18-al kezdodik. Ezt irtam.

Es penzert szexualis szolgaltatast nyujtani tilos kis hazankban, csak szolok!

2014. máj. 11. 14:03
 18/20 anonim ***** válasza:

Legalább utánaolvasnál, mielőtt kurv*okosnak próbálnád magad beállítani te fogyatékos.

"Az üzletszerű kéjelgést, mint bűncselekményt, hazánkban 1993-ban helyezték hatályon kívül. 1999 szeptemberéig a prostitúciót, mint szabálysértést kezelte a jog-gyakorlat. „ A szervezett bűnözés, valamint az azzal összefüggő egyes jelenségek elleni fellépés szabályairól és az ehhez kapcsolódó törvénymódosításokról” szóló 1999. évi LXXV. Törvény (továbbiakban Szbtv.) életbelépésével bevezetődött a „tiltott kéjelgés” fogalma, mely alapján a prostitúció, bizonyos[1]feltételek teljesítésével, legális tevékenységgé vált."

Persze az már más téma, hogy nem adóznak utána, stb. de nem erről volt szó, nem illegális a prostitúció... És nem legörgetésről beszéltél, konkrétan te értetlenkedtél, hogy miért nincs olyan prosti, aki 18 év alatt vállal embereket. Te se lehetsz több 15-nél.

2014. máj. 11. 14:14
 19/20 anonim válasza:
61%os szerinted ha illegális lenne akkor így üzemeltetnének róla weblapot és nem kapcsolnák le? az meg a másik, hogy melyik adóellenőr menne oda számlát ellenőrizni, mondjuk biztos álom meló lenne egyeseknek :D
2014. máj. 11. 14:20
 20/20 anonim ***** válasza:
A legegyszerűbb,ha felhívsz párat és megkérdezed.Azt meg tényleg nem muszáj bevallani,hogy hány éves vagy.A legrosszabb,ami történhet,hogy mégsem vállal be.És akkor mi van?Elmész másikhoz.Nem kell ezt túlparázni.
2014. máj. 23. 11:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!