Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek 18 év alatt fogadnak?
B+ elozo. Hol irtam olyat h nem vallaljak el penzert? Mindket kommentemben azt irtam h elvallaljak csak extra penzert.
Ja es b+ utolso, szexzalis szolgaltatast nyujtani es igenybe venni penz elleneben nem csak 18 alatt, de 18 felett is illegalis. Uristen.
Nem tudom min ertetlenkedsz. Az oldalon egy elore megadodd legurdolo listabol valaszthatnak a lanyok. Nincs olyan opcio benne h 18 alatti. A legalacsonyabb kategoria a 18-al kezdodik. Ezt irtam.
Es penzert szexualis szolgaltatast nyujtani tilos kis hazankban, csak szolok!
Legalább utánaolvasnál, mielőtt kurv*okosnak próbálnád magad beállítani te fogyatékos.
"Az üzletszerű kéjelgést, mint bűncselekményt, hazánkban 1993-ban helyezték hatályon kívül. 1999 szeptemberéig a prostitúciót, mint szabálysértést kezelte a jog-gyakorlat. „ A szervezett bűnözés, valamint az azzal összefüggő egyes jelenségek elleni fellépés szabályairól és az ehhez kapcsolódó törvénymódosításokról” szóló 1999. évi LXXV. Törvény (továbbiakban Szbtv.) életbelépésével bevezetődött a „tiltott kéjelgés” fogalma, mely alapján a prostitúció, bizonyos[1]feltételek teljesítésével, legális tevékenységgé vált."
Persze az már más téma, hogy nem adóznak utána, stb. de nem erről volt szó, nem illegális a prostitúció... És nem legörgetésről beszéltél, konkrétan te értetlenkedtél, hogy miért nincs olyan prosti, aki 18 év alatt vállal embereket. Te se lehetsz több 15-nél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!