Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok élvezik, ha elrontják egy átlagos/csúnya fiú kedvét, még jobban a porba tiporhatják önbizalmát, önbecsülését?
A magyar lányok,nők annyira eszméletlen bunkók a nem túl vonzó fiúkkal szemben...a fiatalabban nyíltan kinevetnek,cikiznek,kínos helyzetekbe hoznak mások előtt,míg az idősebbek inkább a levegőnek nézéssel támadnak.Úgy érzem,hogy ez teljesen szándékos a részükről,mindig keresik a lehetőséget,mint ha valamiféle örömöt,élvezetet nyújtani nekik és emelné a saját egójukat,menőbbnek képzelnék magukat ezektől.
Ennyire szúrják a szemeteket az ilyen fiúk,akik nem születtek jóképűnek és nem gyúrnak?Élvezitek a helyzetet,hogy nektek tegyük fel barátotok van,aki jobban néz ki az adott fiúnál és azt bátran lealázhatjátok?Vagy csak valami ösztönös cselekvés?
A szívedre ne vedd, de nagyon nehéz komolyan venni téged, mert embertelenül szélsőségesen állsz a témához. De megpróbálom. :)
" Gabeszka haveromra rá se néztek a nők, átléptek rajta, mígnem egy szép napon megvette álmai robogóját, egy Gilera nagytestűt. Azóta szimultán 3 barátnője van. Ezt mivel magyarázod? :) "
Azzal, amit egy percig sem tagadtam: Sok az undorító nő. Ennyi.
"Az,akiket a friendzóne-ba raktok. "
Szépen megkérlek, hogy hozzám ne beszélj ilyen formában. Beszélj T/3-ban, úgy sokkal kellemesebb lesz a társalgás. ^^ Előre is köszi szépen!
"Tehát akik nem pénzesek, nem Justin Bieberek, nem kigyúrtak, nem fekete Bömössel járnak még vécére is, cserébe viszont tisztelettudóak,rendesek, őszinték, tehát szöges ellentétei az általatok preferált "domináns alfahímeknek". Elég pontos leírás? "
Nekem ez nem az átlagos pasi defíniciója. És még mindig nem ÁLTALUNK (és köztük ÁLTALAM) preferáltak az dominánsnak nevezett alfahímek, hanem ÁLTALUK. Azon lányok által, akikről beszélsz. Nem tagadom, hogy siralmam mód sokan vannak.
"Persze,csak az arányok nem mindegy. 100 pasasból maximum 1 olyan van aki eltartott, 100 nőből viszont uszkve 80. És akkor ne általánosítsunk... :D "
Hát ne! :) Egyszerűen került el az olyan nőket, és kész. De nem kell minden nőre ugatni, és még egy random embert is belefoglalni (pl. engem), akiről nem tudod, hogy esetlen nem a maradék 20%-ba tartozik-e.
"Hidd el, utólag a nagyrészük megbánja, szülés után már közel sem lesz olyan semmi, mint annakelőtte. "
Amelyik felszínes, az lehet, hogy megbánja. Meg persze a nőnek is sokat kell tenni, hogy a kapcsolat új szakasza is jó legyen. Meg kell tartani a harmóniát, nem szabad elhanyagolni magunkat, sem pedig a férfit, és akkor nem lesz ilyen probléma.
"Amelyik nő meg nemszeretne, hát az gyűjtse a cicusokat szorgalmasan :D "
Először is... Nem azt mondtad, hogy a pasik nagy része nem akar, vagy megbánja? Akkor a te logikád szerint örülni kellene, ha találnak olyan nőt, aki megkíméli ezektől. Nem? :)
Másrészt pedig ha pl. nekem úgy alakulna, hogy nem alapítok családot, akkor sem lennék egy depressziós, macskás nő, aki nem lát értelmet az életben. Van ezer másik dolog, ami örömet okoz, főleg, akinek van életcélja, és mondjuk egy hivatása, aminek van értelme, és van benne öröm.
"Mondd csak omegahím, mondd... Attól még, hogy itt darálsz minket, még nem lesz szeretetteljes barátnőd. De látom, neked nem is kell. Lehet, hogy szociopata vagy?"
Ha eddig nem volt, mostmá nem is lesz. Pedig ezzel lenne a legkönnyebb rácáfolni a szerinted "alaptalan vádaskodásra". Na mindegy, ha nem hát nem :) Tudom, szar érzés hogy nem lehet fölöttem hatalmatok. Fáj az igazság? :DDDD
A nőnek IS tennie kellene valamit, de kb. semmit nem tesz: beleül a kényelembe, és onnantól tartsa csak el a pasi. Mert szerintük erről szól a kapcsolat. Hát ezért baromira megéri...kösz, nem.
"Ha eddig nem volt, mostmá nem is lesz. "
Pedig lehetne.
" Tudom, szar érzés hogy nem lehet fölöttem hatalmatok."
Nem mindenki olyan primitív, hogy "HATALMAT" akar a másik ember felett. No offense, de engem pl. vészesen nem érdekel, semmilyen érzés, hogy nincs feletted hatalmam. :D
"A nőnek IS tennie kellene valamit"
Van számtalan nő, aki tesz is.
"semmit nem tesz: beleül a kényelembe, és onnantól tartsa csak el a pasi. "
Akkor mivel magyarázd azt a rengeteg dolgozó/tanuló nőt? :D
Állj már meg kicsit gondolkozni!
"Pedig lehetne."
A lehetőség adott volt. Nem éltek vele. Erről pedig ennyit, ide egy pontot kérek.
"Nem mindenki olyan primitív, hogy "HATALMAT" akar a másik ember felett. No offense, de engem pl. vészesen nem érdekel, semmilyen érzés, hogy nincs feletted hatalmam. :D"
Pedig nagyon igyekszel a számba adni a saját igazadat. Hej, ha minden ilyen egyszerű lenne.
"Van számtalan nő, aki tesz is."
Állítólag földönkívüliek is léteznek. Igaz, földönkívülit gyakrabban látok.
"Akkor mivel magyarázd azt a rengeteg dolgozó/tanuló nőt? :D
Állj már meg kicsit gondolkozni!"
Nincs ezen mit gondolkozzak. A dolgozó nők jórésze szingli és/vagy csak laza kapcsolatban van, pontosan azért, mert épeszű férfi nem akarja életfogytig pénzelni őket. Ilyenkor kénytelen-kelletlen munkát kell vállalniuk, ha nem akarnak felfordulni éhen. A jórészük persze csupa olyan melót, amire nemük folyamán csak ők alkalmasak. Na vajon mi lehet az.
A tanuló nők meg...elárulom, az egyetemen a tanulással töltik a legkevesebb időt. És meg is tehetik, amíg kapható miniszoknya és a mélyen dekoltált blúz a bótban, és a vizsgáztatók mind férfiak.
Az angolt meg ne erőltesd, nagyon nem megy neked...
Amíg monopolhelyzetben vannak a társkeresési piacon, simán megtehetik, hogy azt küldenek el a halál fszára puszta szórakozásból, akit akarnak. Nézd meg a huszonéves nőket, nemcsak a velük egykorúak, de az ötvenéves ráncosheréjű papócák is nyomulnak rájuk. Ezek után ne csodálkozz ha akkorára nő az arcuk mint a bécsi kapu.
Sokan egyébként csak ezért regisztrálnak társkeresőre. Dehogy keresnek, nem akarnak ők senkit, csak az egójukat növeli, ha látják, mennyien nézték meg őket, mennyi üzenetet kapnak. Na itt pl. bőven van szándékosság.
#11 ha jól tudom, párkapcsolatban mindig a nő választ. Igaz? Igen. Nos, akkor ti viszitek el a balhét is, erről ennyit.
Ezt a baromságot meg honnét szeded, hogy a férfiaknak a csöcsmutogatós plázacicák kellenek? Ha egy átlagpasassal az átlaglány nem áll szóba, majd szerinted a topkategóriás modellcicákat fogja hajkurászni?
Nem azért áll le egy magánál alacsonyabb kategóriással, mert olyan igénytelen, hanem mert NINCS más. Vagy ez, vagy mehet hivatásoshoz. Mondjuk mit magyarázok neked, a femináci nézeteidet úgyse fogod felülbírálni. Hülyébb vagy, mint a sok éves átlag.
Emberileg mellesleg semmivel se nyújtotok többet. Nektek kötelező elnézni a megcsalást, a munkanélküliséget, hogy anyucival éltek, ti meg feszt ezekkel dobálóztok itt, pluszba még lúzereztek mindenkit, akinek nem jött össze egy barátnő se, a ti hibátokból. Remekül illusztrálod a kérdező felvetését a lányokról, tipikusan az a fajzat vagy, akiről a kérdés szól...
Kaphatsz férfi-prostit, persze, a bökkenő csak az, hogy ő nem fog hozzádmenni és családot alapítani veled. A kezed szintén nem fog. Sebaj, majd 70 éves aszott banyaként vigyoroghatsz hogy höjjjjj de jól bosszút álltál a csúnyarossz férfiakon, egyik se kapott meg téged :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD a hős :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Az kicsit se zavarjon, hogy a férfi talál nálad majd ezerszer jobbat is (nem nehéz), és saját magadon kívül te senkin nem álltál bosszút, de azért képzeld magad valakinek :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Ja és tőlem is kaptad a mínuszt. Az ilyen nőktől mentse meg a férfiakat az Úristen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!