Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok élvezik, ha elrontják egy átlagos/csúnya fiú kedvét, még jobban a porba tiporhatják önbizalmát, önbecsülését?
A magyar lányok,nők annyira eszméletlen bunkók a nem túl vonzó fiúkkal szemben...a fiatalabban nyíltan kinevetnek,cikiznek,kínos helyzetekbe hoznak mások előtt,míg az idősebbek inkább a levegőnek nézéssel támadnak.Úgy érzem,hogy ez teljesen szándékos a részükről,mindig keresik a lehetőséget,mint ha valamiféle örömöt,élvezetet nyújtani nekik és emelné a saját egójukat,menőbbnek képzelnék magukat ezektől.
Ennyire szúrják a szemeteket az ilyen fiúk,akik nem születtek jóképűnek és nem gyúrnak?Élvezitek a helyzetet,hogy nektek tegyük fel barátotok van,aki jobban néz ki az adott fiúnál és azt bátran lealázhatjátok?Vagy csak valami ösztönös cselekvés?
Először is, senki nem mondta, hogy akárkinek kell hagynod húzogatni magad, én magam is válogatós vagyok. De úgy tűnik, hogy te nem a megfelelő értékek alapján válogatsz, ha eddig senki sem akart kielégíteni. Vagy még ezer másik oka is lehet ennek, de esetleg magadba is nézhetnél, nemcsak a kb. komplett férfi nemet kellene hibáztatni.
Mondd, te egy szexistennő vagy? :)
"Vagy ezt is meg akarod valamivel cáfolni? Olyan rosszat mondok én ezzel?"
Döntő többségben pénzéhes és/vagy felszínes ribik vannak, ugyanezt tapasztalni a neten is, akárcsak a való életben, csak hát ez is a "nemérdekel" érvpótlóval van hárítva...
"A másik az, hogy nehogy azt mond már nekem ,hogy te csak úgy bárkivel képes lennél?"
Ezt nem mondtam, mert egyrészt ti vagytok a szebbik nem, és ha nektek lehet elvárásotok tengernyi, nekünk is lehet, tudod az egyenjogúság oda-vissza is működik, másrészt pedig igen, én még átlagos lánnyal is össze tudok jönni, ti viszont még az átlagos pasasokat se nézitek semmibe, nemhogy az átlag alattiakat. Mi legalább nem érdekből jövünk össze valakivel, hogy legyen aki eltartson minket.
Hogy nincs hosszú évek óta kapcsolatod ilyen attitűddel, meg tudom érteni, meg ám. Természetesen simán megtehetnéd hogy azzal jössz össze akivel akarsz, de te mint felvilágosult és emancipált nő, elhajtod a csúnyarossz férfiakat, és inkább büszkén megöregszel egy macskával :DDD
"inkább nyelek sivatagi homokot 100 évig, mint egy olyannak leálljak, mint te"
Hú micsoda katasztrófa, a párnámból már facsarni lehet a vizet :( nem vagyok szimpatikus egy öntelt turbófeminista szüfrazsettnek, jaj mi jöhet még!
Őszintén szólva sokkal komolyabb veszteség az, hogy Tyrian 2000-ben a MINES pályán nem vehetem meg a Zicca Lazert a hajómra, hátulra pedig Mega Pulse-t, mert nem kapható. Sebaj, majd arra gondolok, milyen szar nekem hogy nem jöhetek veled össze :D
"Ja igen, és én a pénzemmel bármikor vehetnék férfi-prostit, csak úgy mint ti, ha egyáltalán szükségem lenne rá, de a kezem jobb, mint akármelyik világbajnok farok"
Nagyon szép lózung, némi szépséghibával: Ti akartok családot alapítani meg gyerkeket, nem mi. Pénzért én kaphatok bármennyi prostit, te viszont semennyi pénzért nem kapsz szerető férjet és apát :DDD
Touché :D 4-0 a javamra.
Nagy szívességet teszel minden pasasnak hogy távol tartod magad tőlük. Legalább addig sem tudsz kit pumpolni.
19:08 akkor tárgytalan :D öregedj meg egyedül büszkén, de jó lesz majd 60 évesen a karosszékben amikor már senki le se szar :) De ez nem az én gondom már.
Kezdheted gyűjteni a macskákat.
57%-os, amit levágsz, az ijesztő már... nem rosszindulatból mondom.
Na de teszek egy kísérletet, hogy megértselek, remélem, partner leszel benne. :)
"Ezt nem mondtam, mert egyrészt ti vagytok a szebbik nem, és ha nektek lehet elvárásotok tengernyi, nekünk is lehet, tudod az egyenjogúság oda-vissza is működik"
Először is, ezt nem cáfolta senki. Mindenkinek lehet akármennyi elvárása, ezt nem lehet felróni neki. Akár férfi, akár nő.
Valamint nem minden nőnek/férfinak vannak ugyanazok az elvárásai. Te nem tapasztalod ezt?
" másrészt pedig igen, én még átlagos lánnyal is össze tudok jönni, ti viszont még az átlagos pasasokat se nézitek semmibe, nemhogy az átlag alattiakat."
Kérlek szépen, definiáld, hogy mi az, hogy átlagos pasi. Van erre valami ISO-szabvány? Gyanítom, hogy nincs, de most őszintén érdekel, hogy te kit tartasz átlagosnak, és akkor ki az átlag alatti, és ki a "szuper". Kérlek, fejtsd ki!
"Mi legalább nem érdekből jövünk össze valakivel, hogy legyen aki eltartson minket. "
Férfiból is van ilyen, és nőből sem mindenki azért jön össze valakivel, hogy eltartsák. Sőt, van olyan, akinek ez kifejezetten degradáló. Én sem azért tanulok, és küzdök a céljaimért, hogy mással tartassam el magam.
Szvsz mindenki undorító, aki máson akar élősködni.
"Ti akartok családot alapítani meg gyerkeket, nem mi."
Ne beszélj az összes férfi nemében, mert sok olyan van, aki szeretne gyereket és családot.
És megint el kell mondanom azt is, hogy nem minden nő szeretne.
" te viszont semennyi pénzért nem kapsz szerető férjet és apát "
Na ez egy nagy igazság. Szeretetet senki sem kap pénzért. Te sem. :)
Aha,veszem észre :DDDDD komolyan kíváncsi vagyok, melyik férfi marad meg 5 percnél tovább melletted, miután végighallgatta ezeket a véresszájú tirádáidat. Kezdem érteni, a pasasoknak miért csak szexre kellettél...mert kb. erre vagy csak jó. Felfújhatod magad még nagyobbra éntőlem, csak nehogy úgy járj mint a béka La Fontaine meséjében. Előre sajnálom azt a pasit aki egyáltalán szóbaáll egy ilyen ütődött perszónával.
"Akár férfi, akár nő.
Valamint nem minden nőnek/férfinak vannak ugyanazok az elvárásai. Te nem tapasztalod ezt?"
Én azt tapasztalom, hogy az átlagos pasasokat levegőnek nézik a nők, legjobb esetben friendzóne-ba száműzik őket. Nekem olyan különös, hogy 10-12 pasasból valahogy mindig a legtehetősebbel és legjóképűbbel jönnek össze...
De akkor jöjjön egy konkrét esettanulmány is: Gabeszka haveromra rá se néztek a nők, átléptek rajta, mígnem egy szép napon megvette álmai robogóját, egy Gilera nagytestűt. Azóta szimultán 3 barátnője van. Ezt mivel magyarázod? :)
"Kérlek szépen, definiáld, hogy mi az, hogy átlagos pasi. Van erre valami ISO-szabvány?"
Még tán lehet is. Az,akiket a friendzóne-ba raktok. Tehát akik nem pénzesek, nem Justin Bieberek, nem kigyúrtak, nem fekete Bömössel járnak még vécére is, cserébe viszont tisztelettudóak,rendesek, őszinték, tehát szöges ellentétei az általatok preferált "domináns alfahímeknek". Elég pontos leírás?
"Szvsz mindenki undorító, aki máson akar élősködni."
Persze,csak az arányok nem mindegy. 100 pasasból maximum 1 olyan van aki eltartott, 100 nőből viszont uszkve 80. És akkor ne általánosítsunk... :D
"Ne beszélj az összes férfi nemében, mert sok olyan van, aki szeretne gyereket és családot.
És megint el kell mondanom azt is, hogy nem minden nő szeretne."
Hidd el, utólag a nagyrészük megbánja, szülés után már közel sem lesz olyan semmi, mint annakelőtte.
Amelyik nő meg nemszeretne, hát az gyűjtse a cicusokat szorgalmasan :D
Ami pedig a "szeretetet" illeti,eddig is megvoltam nélküle, és így legalább kényelmesen magamra költhetem a pénzemet, nem kell folyamatos megfelelési kényszer alatt élnem.
19:12 emiatt ne aggódj.Úgy amblokk feleannyit nem értek mint amennyit kínlódni kell veletek, te pedig különösen nem. Beképzelt,flegma és bugyuta nőkből így is dömping van, eggyel több vagy kevesebb, nem sokat számít.
"De én még találok magamnak tőletek klasszisokkal jobb, érzelmes, megértő, értelmes, jóindulatú ÉS jóképű férfit."
Aha,veszem észre :DDDDD komolyan kíváncsi vagyok, melyik férfi marad meg 5 percnél tovább melletted, miután végighallgatta ezeket a véresszájú tirádáidat. Kezdem érteni, a pasasoknak miért csak szexre kellettél...mert kb. erre vagy csak jó. Felfújhatod magad még nagyobbra éntőlem, csak nehogy úgy járj mint a béka La Fontaine meséjében. Előre sajnálom azt a pasit aki egyáltalán szóbaáll egy ilyen ütődött perszónával.
"Akár férfi, akár nő.
Valamint nem minden nőnek/férfinak vannak ugyanazok az elvárásai. Te nem tapasztalod ezt?"
Én azt tapasztalom, hogy az átlagos pasasokat levegőnek nézik a nők, legjobb esetben friendzóne-ba száműzik őket. Nekem olyan különös, hogy 10-12 pasasból valahogy mindig a legtehetősebbel és legjóképűbbel jönnek össze...
De akkor jöjjön egy konkrét esettanulmány is: Gabeszka haveromra rá se néztek a nők, átléptek rajta, mígnem egy szép napon megvette álmai robogóját, egy Gilera nagytestűt. Azóta szimultán 3 barátnője van. Ezt mivel magyarázod? :)
"Kérlek szépen, definiáld, hogy mi az, hogy átlagos pasi. Van erre valami ISO-szabvány?"
Még tán lehet is. Az,akiket a friendzóne-ba raktok. Tehát akik nem pénzesek, nem Justin Bieberek, nem kigyúrtak, nem fekete Bömössel járnak még vécére is, cserébe viszont tisztelettudóak,rendesek, őszinték, tehát szöges ellentétei az általatok preferált "domináns alfahímeknek". Elég pontos leírás?
"Szvsz mindenki undorító, aki máson akar élősködni."
Persze,csak az arányok nem mindegy. 100 pasasból maximum 1 olyan van aki eltartott, 100 nőből viszont uszkve 80. És akkor ne általánosítsunk... :D
"Ne beszélj az összes férfi nemében, mert sok olyan van, aki szeretne gyereket és családot.
És megint el kell mondanom azt is, hogy nem minden nő szeretne."
Hidd el, utólag a nagyrészük megbánja, szülés után már közel sem lesz olyan semmi, mint annakelőtte.
Amelyik nő meg nemszeretne, hát az gyűjtse a cicusokat szorgalmasan :D
Ami pedig a "szeretetet" illeti,eddig is megvoltam nélküle, és így legalább kényelmesen magamra költhetem a pénzemet, nem kell folyamatos megfelelési kényszer alatt élnem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!