Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvárható egy 36 éves férfitól, hogy fél évig udvaroljon mielőtt szexre kerülne sor?
1. Szerintem elvárható
2. Ne az legyen mérvadó, amit édesanyád mond. Te dönts, de tényleg legyél óvatos!
37/F
28 évesen nem édesanyádra kéne hallgatnod.
Egyébként képtelenségnek tartom, hogy egy 36 éves egészséges férfi fél évig várjon a szexre.
Fél év sok idő. Mert gondolj bele: azután is leléphet ha megdugott, de ha hamarabb lefekszel vele, és lelép, akkor legalább nem veszel el félévet az életedből a semmire. Nem arra bíztatlak, h feküdj le vele2 hét után, de 1-2 hónap bőven elég ilyen téren szex nélküli udvarlásra. Anyukád régimódi. Ma nem fekete fehér a világ, h lefekszetek minden jó és összeköltözés...
Jaguárnak meg üzenem, hogy ő 27 évesen is az anyja szoknyája alatt él. miről beszél?
6#
Valóban, és elég nagy szívás is ez nekem, viszont legalább képes vagyok önálló döntéseket hozni.
Abban a korban, amikor ez volt a normális, legkésőbb 18-20 éves korukig férjhez is adták a lányokat ezzel a módszerrel.
Szerintem anyukád azt akarja, hogy mielőbb költözz el tőle. De ezt megteheted a férfi nélkül is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!