Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik a jobb: boldogtalanul egy kapcsolatban, vagy boldogtalanul egyedül? Miért?
Figyelt kérdés
Milyen érvek és ellenérvek vannak egyik és másik mellett?2014. máj. 10. 15:46
2/7 anonim válasza:
miért kéne boldogtalannak lenni?
3/7 anonim válasza:
Én kapcsolatban is és kapcsolat nélkül is boldog szoktam lenni.
4/7 anonim válasza:
egyedül. ha nem vagy boldog valakivel semmi értelme. ha egyedül vagy esetleg van esélyed jobb embert megismerni
5/7 anonim válasza:
Inkább egyedül, de nyitottan, nem bezárkózva.
Egy boldogtalan kapcsolat csak halmozza a problémákat. Ha nem lehet helyrehozni, akkor jobb kilépni.
6/7 anonim válasza:
A boldogtalan kapcsolat szörnyű. Nekem konkrétan szorongásom alakult ki tőle és áh... Szörnyű volt. Nem kívánom senkinek...
Az egyedüllét viszont még ha boldogtalan is, nem annyira stresszes mint egy boldogtalan kapcsolat.
7/7 anonim válasza:
boldogtalanul egyedül. már mindkettőben volt részem és inkább ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!