Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18kilot fogytam es most probalkozik nalam az a ferfi aki elotte visszautasittt, ti mit tennetek csajok? Elkuldenetek?
Pedig nem megfelelő mert ha zsíros az ember az nagyon sok,figyelj nekem volt egy csajom 172cm 54kg volt,na igen neki ideális alakja volt vékony,formás,izmos.
Most ne személyeskedjünk kinek kellenék kinek nem,mert nem ez a lényeg.
Csak segíteni akartam a kérdezőnek,mert én testedzéssel foglalkozok és értek hozzá,hogy mi az esztétika.
A kérdező jól csinálta,neki most lesz pasija legalább,ennyi.
az akkor volt, most meg most van.
a barátodra se sértődnél meg, hogy eddig kívánt, most meg jobban kíván.
170 cm feletti magassághoz 55 kg alatti súly nem is szép, nem is igazán egészséges, habár az összhatás számít, vannak madárcsontú csajok is.
Ha valaki rendesen mozog, sportol is hozzá, van egy minimális izom, 168 cm-hez csontozattól függően olyan 56-60 kilóval nagyon szép és nőies lehet egy nő.
Ez alatt nekem nem igazán tetszik.
Kérdező, te döntöd el, hogy adsz-e ennek a pasinak egy esélyt, de azt tanácsolom, hogy akármilyen hülyeségeket írnak itt, hosszútávon ne menj bele egy elsősorban külsőségeken alapuló kapcsolatba, hidd el van jócskán tapasztalatom ilyen téren és nem éri meg.
Idővel mindenkinek változik a külseje, ha nem is hízik, öregszik. Vond le ebből a következtetéseket...
A testzsír százalék számít,és mennyire nőiesen izmos a csaj,szerintem meg 174cm-hez 54-52 kg ideális ha a csaj edz hozzá,mert a testzsírnak 5% körül kell lennie vagy kevesebbnek,akkor nőies és formás egy nő.
Nézd meg őket,az igazi nő itt kezdődik:
nézzétek meg őket,lehet van köztük 60kg,de ott a testzsír 3-5% között van,ez a lényeg.
Igen ebben igazat adok utolsó.
Én most a ,,jobb pasik" szemével írok,mert látom,hogy nekünk egy ,,sémára" épül az ideálunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!