Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 18kilot fogytam es most...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

18kilot fogytam es most probalkozik nalam az a ferfi aki elotte visszautasittt, ti mit tennetek csajok? Elkuldenetek?

Figyelt kérdés

2014. máj. 10. 11:05
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
29%
miért bántjátok szegény fiút?Talán az a baj,hogy nem akart egy mangalicával hemperegni?Hmm?
2014. máj. 10. 11:35
 12/38 anonim ***** válasza:
94%
Utolsó: Mi az, hogy mangalica??? Tudtommal a házi sertések nem tudják a gyakori kérdések oldalt használni! Tudod, ez a k|b@ߤtt kettős mérce, az zavar. Ha itt valaki kiírja, hogy ő ronda mint az éjszaka, de jó nő kell neki, biztatják, hogy hajrá, de ha a nő ír hasonlót, akkor egyből ugorjon annak a felszínes, értékrend 0, buta embernek a farkára, mert ő eddig csak egy disznó volt. Nem tudom, honnan veszik a bátorságot, hogy itt ennyire ócsárolják a nőket. Lefogadom, hogy ha morcosan is, de még az általatok disznónak titulált csajokat is döngetnétek.
2014. máj. 10. 11:53
 13/38 anonim ***** válasza:
92%
A másik meg az, hogy hogy lehet annak a p¤csnek akkora bőr a pofáján, hogy eddig fujjolt rá, de most már húzogatná, és azt hiszi, hogy a kérdező majd hagyja is magát.
2014. máj. 10. 11:54
 14/38 anonim ***** válasza:
94%

A 12# abszolút, teljesen igaza van. Nincs is mit hozzá fűzni.

Egyébként meg én is elküldeném a francba, nem akarnék azon stresszelni, hogy mikor hagy ott, 1-2 plusz kiló után.

Meg egyébként is, ha ennyire felszínes, kéne a ...

2014. máj. 10. 11:57
 15/38 anonim ***** válasza:
49%

12-es furcsa mód a lányok is sokszor bepróbálkoznak azoknál a fiúknál akiket előtte lekoptattak mert véznák, formátlanok voltak de edzéssel és jó étrenddel szert tettek némi izomzatra.

Nincs ezzel semmi baj. A srácnak nem tetszenek a husisabb lányok de most már felkeltetted a figyelmét. 18 kiló nem olyan kevés, főleg akkor, ha alacsony is voltál. 80 kiló nem egyenlő 62-vel...

2014. máj. 10. 11:58
 16/38 anonim ***** válasza:
83%
Jaguar: Csak akkor fogadom el valakinek a közeledését, ha tetszik egy/több személyiségvonása. Sőt, pont a személyisége teszi vonzóvá a külsejét. Szóval lehet, hogy ronda, de pont a rondaságához fogok vonzódni, mert olyan a személyisége. Nem kell elhinni, ha nem akarod. És én pl. nagyon szeretem a vékony fiúkat.
2014. máj. 10. 12:04
 17/38 anonim ***** válasza:
48%

Itt nem arról van szó de ne legyünk álszentek és nem kell ennyire felháborodni ezen a szituáción. A kérdező is valószínű azért fogyott mert elégedetlen volt az alakjával.

Érdekes módon, ha itt egy fiú megkérdezi, hogy milyen a teste akkor a lányok részéről azonnal jönnek a "kezdj el sportolni, menj le gyúrni" válaszok.

Szóval én azt mondom, hogy nem itt a srácot úgy beállítani mint magát az antikrisztust csak azért mert számára (is) fontos a testi vonzalom és a külső megjelenés. Mint mondtam, 18 kiló nem kevés, könnyen lehet, hogy a teljes testtömege 20-25%-a volt.

2014. máj. 10. 12:14
 18/38 anonim ***** válasza:
Persze, nem tudhatjuk, hogy előtte hogy nézett ki, de ez akkor is arra utal, hogy nincs tartása a fiatalembernek. Hát ennyire szegényesek vagyunk, hogy akit előtte lekoptatunk, később arra akarunk rámászni?
2014. máj. 10. 12:24
 19/38 anonim ***** válasza:

Nekem sem kéne a helyedben ez a srác, mivel kövéren nem kellettél de soványan igen, a külsőségekre megy nagyon a srác, én elgondolkoznék rajta mi lesz a visszahízás után .

Ha kövéren nem voltál jó, ha majd vissza hízol nem kellesz majd neki, vagy sanyargatod magad állandóan diétával hogy nehogy elhagyjon téged.

2014. máj. 10. 12:29
 20/38 anonim ***** válasza:
Szerintem a dolog attól is függ, hogy mennyi idő telt el azóta, és hogy találkoztatok-e közben. Előfordulhat, hogy megjött az esze. Vagy az is, hogy akkor nem jöttél be neki, de megismert, és megkedvelt. Nem ismerem a részleteket, de szerintem érezheted rajta, hogy csak azért kellesz neki mert lefogytál, vagy több is van a dologban.
2014. máj. 10. 13:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!