Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18kilot fogytam es most probalkozik nalam az a ferfi aki elotte visszautasittt, ti mit tennetek csajok? Elkuldenetek?
A 12# abszolút, teljesen igaza van. Nincs is mit hozzá fűzni.
Egyébként meg én is elküldeném a francba, nem akarnék azon stresszelni, hogy mikor hagy ott, 1-2 plusz kiló után.
Meg egyébként is, ha ennyire felszínes, kéne a ...
12-es furcsa mód a lányok is sokszor bepróbálkoznak azoknál a fiúknál akiket előtte lekoptattak mert véznák, formátlanok voltak de edzéssel és jó étrenddel szert tettek némi izomzatra.
Nincs ezzel semmi baj. A srácnak nem tetszenek a husisabb lányok de most már felkeltetted a figyelmét. 18 kiló nem olyan kevés, főleg akkor, ha alacsony is voltál. 80 kiló nem egyenlő 62-vel...
Itt nem arról van szó de ne legyünk álszentek és nem kell ennyire felháborodni ezen a szituáción. A kérdező is valószínű azért fogyott mert elégedetlen volt az alakjával.
Érdekes módon, ha itt egy fiú megkérdezi, hogy milyen a teste akkor a lányok részéről azonnal jönnek a "kezdj el sportolni, menj le gyúrni" válaszok.
Szóval én azt mondom, hogy nem itt a srácot úgy beállítani mint magát az antikrisztust csak azért mert számára (is) fontos a testi vonzalom és a külső megjelenés. Mint mondtam, 18 kiló nem kevés, könnyen lehet, hogy a teljes testtömege 20-25%-a volt.
Nekem sem kéne a helyedben ez a srác, mivel kövéren nem kellettél de soványan igen, a külsőségekre megy nagyon a srác, én elgondolkoznék rajta mi lesz a visszahízás után .
Ha kövéren nem voltál jó, ha majd vissza hízol nem kellesz majd neki, vagy sanyargatod magad állandóan diétával hogy nehogy elhagyjon téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!