Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti mit szóltok ehhez?
Amikor mentek az utcán vagy a buszmegállóban várjátok a buszt és rátok dudálnak a kocsik?
ma pl kétszer láttam ilyet,hogy jött kocsi és a megállóban várakozó csajnak dudált egyet. Múltkor egy busz dudált egy csajra és röhögtek a sofőr meg akivel beszélgetett vezetés közben. Mit szóltok csajok ehhez,ha néha bedudálgatnak Nektek? Természetesen csak Férfiak dudálnak be a csajoknak.
Én azt a pillanatot várom, mikor egy zsíros hajú, kopaszodó, korpás bajszú, sörhasas, enyhén izzadságszagú, szőrös, koszos körmű úriember rádudál egy bögyös-faros, szőke, takaros, kis menyecskére. Mire az megfordul, szemei felcsillannak, tűzpiros ajkait szóra nyitja, majd ezt mondja: Te kellesz nekem! Ragadj el csodálatos Zsiguliddal Ámor szárnyain te görög Isten!
Majd beszáll az autóba és eltűnnek a naplementében és boldogan élnek míg meg nem halnak!
XD
Szerintem ez egyszerűen paraszt dolog. Nekem olyan mintha odakiabálnám hogy " HÚ DE MEGB.NÁLAK ". Ami lássuk be nem túl elegáns.
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!