Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FÉRFITÁRSAIM! Ti mit szóltok ehhez?
Éppen ma döntöttem el,hogy az évek alatt megspórolt pénzem világutazásra költöm.Talán egy évre is elegendő lesz.Minden földrészt meglátogatok.
Elegem van a felelősségből meg a melóból,meg a spórolásból.
Arra spóroltam eredetileg,hogy házat veszek,vagy valami hasonló.A jövőt terveztem,családot,de nem jött össze,nincs kivel...
"Én felakasztani akarom magamat, szóval... még mindig jobb helyzetben vagy. :P"
Miért tennél ilyet!Bulizz utazz ,éld ki magad.Főleg szarj másokra,akiknek ez nem tetszik.
"csak a fele helyre fogsz eljutni, mint ahová tervezed, vagy pedig 2x annyit fogsz költeni :-D"
Miért is?
"Az adóhatóságnak az érdeklődését már fel is keltetted.Jobban jársz egy olyan országgal amivel nincs nemzetközi kiadatási szerződésünk."
Szerintem te rossz kérdéshez keveredtél...
# 12:
Mert szociális fóbiás, szorongásos depressziós és pánikbeteg vagyok. Nem tudnék még milliárdosként sem bulizni menni és őszintén szólva nem is akarok. Világutazás még talán oké, de körülbelül az első benzinkútig jutnék...
"úgyis megkéselnek"
a legfontosabb a pozitív hozzáállás :)
# 16
Ne aggódj,haver.Mikor elmúlik a megfelelési kényszered,akkor jobban leszel.Mert az a gondod.
Szarj mindenkire,de főleg a nőkre.Azért mert hidd el neked mint pasinak tölük jön ez a leginkább.Hidd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!