Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A barátnőm nem szeretne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm nem szeretne házasság előtt intim kapcsolatot. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Félreértés ne essék nem az a kérdés ,hogy hogyan vezessem rá a szexre hanem ,hogy hogyan tereljem el a gondolataimat. Nagyon nagyon szeretem a barátnőmet és ő is engem egyszer nem is olyan sokára szeretném megkérni a kezét, de most már kissé kezdek bedilizni, mert 2éve vagyunk együtt és valljuk be 2év szex nélkül....na értitek. Eddig (nem tudom ,hogy hogyan) ,de kibírtam ,de most már kissé kezdek megkattanni. Valaki tud tanácsot adni?

2014. máj. 8. 20:11
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem hülyeség.

Most egy papír mit változtat? Az csak egy papír, nőként mondom, hogy az ilyet nem értem. A házasság ráadásul nem játék.

És egyébként is, ha szexuálisan nem klappoltok, akkor az egy idő után ki fog hatni a kapcsolatotokra, és utána mi lesz? Elváltok, félrek*rtok? Hülyeség.

2014. máj. 8. 20:29
 22/42 A kérdező kommentje:
de 2 hónapon belül meg lesz a lánykérés!! és nekem a házasság nem egy darab papír...
2014. máj. 8. 20:30
 23/42 anonim ***** válasza:
Az jó! sok boldogságot! (és nem kell szenzáció: elég szép az, ha egyszerűen megkéred a kezét)
2014. máj. 8. 20:35
 24/42 anonim ***** válasza:
0%
Tarts szeretőt.
2014. máj. 8. 20:36
 25/42 anonim ***** válasza:
88%

Attól függetlenül a házasság egy darab papír.

Mi lesz másabb? Az, hogy van egy papírotok.

Új emberek lesztek? Nem.

Megváltoztok? Nem.

Nyertek tőle a lottón? Nem

Semmi nem változik, csak kaptok egy papírt.

Aztán ha szar lesz a szex (ami frusztrációhoz, egyéb ilyen olyan dolgokhoz fog vezetni), akkor meg sok pénzért kell a papírt eldobni.

2014. máj. 8. 20:37
 26/42 anonim ***** válasza:

off:

Hogy lehetsz vallasos ha nem jarsz templomba? Nem imadkozol lefekves elott sem?

2014. máj. 8. 20:38
 27/42 anonim ***** válasza:

A lánykérés nem egyenlő a házassággal, onnan még jó egy vagy két év mire meglesz az esküvő.

Pontosan mit is akartok elérni ezzel az egésszel, mire jó?

2014. máj. 8. 20:38
 28/42 anonim ***** válasza:
Szóval nem vallás, akkor mi? A leányzó kérése? Ez egy férfi részéről több mint megalkuvás ... ugyanis te ettől szenvedsz nemde? Felhomályosítalak az egész kapcsolatotok erre alapszik, és ez lesz a vezérfonal amit a kis érintetlen hölgy akar! Komoly kapcsolat elé nézel! Ha mindketten hitből tennétek azt jobban megérteném...
2014. máj. 8. 20:39
 29/42 anonim ***** válasza:
Azt hittem, hogy kis tinik vagytok, de így ennyi idősen, már nyugodtan lehet házasodni. És így van reális esélye annak is, hogy kibírd te is a házasságig.
2014. máj. 8. 20:43
 30/42 Költőnő? ***** válasza:

Hülyeségnek tartom amúgy, mert egy jó párkapcsolathoz jó szex is kell és nem árt, ha ez még esküvő előtt kiderül....

Mindenesetre vigasztaljon a tudat, h a nászéjszaka tüzijáték lesz.

2014. máj. 8. 20:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!