Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ez tényleg így van?
Beszélgettem itt pár korombeli(20 év körüli)lánnyal és mindegyik ugyanazan az állásponton volt,miszerint egy számukra nem megfelelő külsejű,nem helyes és jóképű fiúval szóba sem állnak,esélyt sem adnának neki,mert ők megtehetik,hogy válogassanak,hiszen az átlagos vagy az alatti csajokat is sok fiú veszi körbe.Ez összhangban áll a valós tapasztalataimmal.Ami még furcsább,hogy szinte felháborodnak és sebzett vadkanként támadnak az emberre,miután megtudják,hogy nem vagyok külsőleg vonzó fiú,nincs barátnőm,nagyon nehezen ismerkedek stb. és szinte eltaposnának.Az életben is így viselkednek az ilyen fiúkkal.Azt is írták,hogy a jóképű,magas,izmos pasiknak minden viselkedés megengedett,hiszen úgyis buknak rájuk a csajok,de a csúnyáknak pincsizni kell,mert különben egyedül halnak meg.
Hová tűnt a mai lányokból az emberség?Miért váltak ilyen érzékelte,számító,kihasználó gépezetekké?
1,4,9 te is lányok vagytok és??
nem egyetértettetek a kérdéssel,hanem a viselkedésetekkel igazoltátok azt.gondolom magatok elé képzeltetek egy csúnya,szánalmas fiút a kérdés alapján és jött is a lekezelő,kioktató,eltaposó válasz.
Igazad van. Kamaszként én is a jóképű fiúkkal kezdtem csak. A dögös, szép csajokhoz tartoztam, és örültem, hogy megtehetem, hogy menő csávókkal villogok. Akkor az volt a fontos. Aztán hozzá is mentem az egyikhez. Mindenki irigyelt, én meg boldogtalan voltam, elváltam. Volt még pár próbálkozásom dögös srácokkal, de rájöttem, hogy nekem több kell. Most van egy férjem, 13 éve, aki a gyerekem apja, és külsőre átlagos, vagy inkább átlagon aluli. De imádom, nem cserélném el egyetlen jóképű pasiért sem, mert férfias, vagány, megbízható, őszinte, jó apa, igazi társam, a legjobb barátom. A jóképű pasikat meg már meg sem nézem az utcán. A férjem jóképű barátai mellől meg kikoptak a cicababák, a rendes lányok már mind foglaltak, így depisen élik a harmincas éveiket, kamaszos elfoglaltságokkal pótolják az élet örömeit és siránkoznak, hogy nem találnak megbízható, rendes nőt.
Szóval ne aggódj, eljön majd a te időd is:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!