Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti borotváljátok a karotokat? Fiúk, nektek mi a véleményetek erről?
Figyelt kérdés
Én nem szoktam az enyémet borotválni, viszont van egy barátnőm, aki igen. Szerintetek ez fontos vagy felesleges?2014. máj. 7. 14:04
1/20 anonim válasza:
Ha nem majomszerű akkor nem izgat.
2/20 anonim válasza:
Minél többször borotválja, annál erősebb és dúsabb lesz, dúsabb, mint 1 lábszőrzet.
Nem éri meg
4/20 anonim válasza:
Én borotválom, nekem így jobban tetszik. Szeretem, ha sima + tisztább érzés, ha nem vagyok csupa szőr ott sem.
5/20 anonim válasza:
Nem borotválni kell, hanem véglegesen szőrteleníteni.
6/20 anonim válasza:
Hogy lenne már dúsabb, mint a lábszőrzet? :D Maximum addig érződik leheletnyivel erősebbnek, amikor elkezd nőni, a tompa vég miatt.
7/20 anonim válasza:
Nagy tévhit, hogy erősebb meg dúsabb lesz, csak annak tűnik!
Egyébként gyanta a legjobb, tartós és nem szúr mikor nő.
8/20 anonim válasza:
Én nem, szerintem hülyeség, csúnyábban fog kinézni, ha alapból nincs vele baj.
Persze ha valakinek ilyen mamutszőr van a kezén, azt szedje, de pl akinek csak kis helyen, vagy egyáltalán nem látszik, annak hülyeség.
9/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat! Az én karomon alig látszik valami, mert szőke, úgyhogy hagyom is, jó az úgy.
2014. máj. 7. 14:17
10/20 anonim válasza:
szerintem hü.lyeség borotválni am abban van igazság hogy amikor ilyen "baba" szőr vagy na az alapot borotválod le elöször utána durvább nől de utána mindig ugyanolyan lesz már csak azért tünik erősebbnek mert ha rövid
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!