Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Internetes ismerkedésnél a lány vagy a fiú menjen először a másikhoz?
Úgy értem, hogy mivel nem egy városban laknak, de már majdnem 5 hónapnyi csetelés, telefonbeszélgetés után lehetne olyan szinten bízni a fiúban, hogy tényleg nem ver át, és csak egy 'sima' randi/találkozó lesz? Mert mondta, hogy eljön ide, ahol én lakom, csak ez egy falu, és itt szinte semmit nem lehet csinálni, meg nem is akarom, hogy egy idegen fiúval meglássanak, aztán mindenki erről beszéljen (mert a faluban mindenki mindenkit kibeszél), közben még semmi sem biztos kettőnk között. Ő egy nagyvárosban lakik, ahol van mozi, sok kávézó meg hasonló helyek, szép sétálóutcák, és ismerem is azt a várost, úgyhogy nem tudna úgymond elvinni idegen helyre, meg nem is mennék vele semmi elhagyatott utcára. Ő kezdeményezte a találkát, és én mondtam neki, hogy elmegyek szívesen, bár utánaolvasgattam, hogy első netes randira a fiúnak kell a lányhoz mennie, meg a lány hívja az ismerőseit vagy barátnőit is, hogy minél jobban biztonságban legyen. Jó, tényleg hallunk sok olyat, hogy fiatal lányokat elrabolnak, de erről a fiúról képtelen vagyok elképzelni, a hangja meg az írásai alapján nem tűnik 'olyannak', inkább kicsit félénkebbnek, még az 5 hónap alatt a szexről sem beszélt velem, pedig 21 éves.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!