Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Internetes ismerkedésnél a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Internetes ismerkedésnél a lány vagy a fiú menjen először a másikhoz?

Figyelt kérdés

Úgy értem, hogy mivel nem egy városban laknak, de már majdnem 5 hónapnyi csetelés, telefonbeszélgetés után lehetne olyan szinten bízni a fiúban, hogy tényleg nem ver át, és csak egy 'sima' randi/találkozó lesz? Mert mondta, hogy eljön ide, ahol én lakom, csak ez egy falu, és itt szinte semmit nem lehet csinálni, meg nem is akarom, hogy egy idegen fiúval meglássanak, aztán mindenki erről beszéljen (mert a faluban mindenki mindenkit kibeszél), közben még semmi sem biztos kettőnk között. Ő egy nagyvárosban lakik, ahol van mozi, sok kávézó meg hasonló helyek, szép sétálóutcák, és ismerem is azt a várost, úgyhogy nem tudna úgymond elvinni idegen helyre, meg nem is mennék vele semmi elhagyatott utcára. Ő kezdeményezte a találkát, és én mondtam neki, hogy elmegyek szívesen, bár utánaolvasgattam, hogy első netes randira a fiúnak kell a lányhoz mennie, meg a lány hívja az ismerőseit vagy barátnőit is, hogy minél jobban biztonságban legyen. Jó, tényleg hallunk sok olyat, hogy fiatal lányokat elrabolnak, de erről a fiúról képtelen vagyok elképzelni, a hangja meg az írásai alapján nem tűnik 'olyannak', inkább kicsit félénkebbnek, még az 5 hónap alatt a szexről sem beszélt velem, pedig 21 éves.

18/L

2014. máj. 7. 22:58
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
vagy köztes hely, vagy aki jobban ráér, vagy akinek több péze van utazni, vagy akinek a másik tökjó programot ajánlott náluk.
2014. máj. 8. 00:33
 12/12 anonim ***** válasza:
viszont az elrablásról annyit, hogy szerinted akiket elraboltak, azok tudták hogy ez lesz? azok nem bíztak szerinted a másikban? ha tudják hogy ez lesz, elmennek a randira? szoval ugy értem attol még hogy nem nézed ki belőle attól még sose lehet tudni. az első, sőt inkább az első néhány alkalommal tényleg csakis és kizárólag forgalmas helyen legyetek :) de am ez tényleg 1 az egymilliobol arány de jobb félni mint megijedni :) szoval én sok sikert és sok boldogságot kívánok. am sztem ebben a helyzetben te nyugodtan felmehetsz hozzá a nagyvárosba :)
2014. máj. 8. 18:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!