Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha látsz egy helyes srácot/szép lányt hogyan deríted ki, hogy ki az?
Figyelt kérdés
Látásból rá lehet jönni,hogy kibe estél bele?
Az utcán láttam meg,éppenhogy a szemem sarkából mert siettem.De ez elég volt arra, hogy beleessek..ha jól láttam félhosszú szőkésbarna haja volt.És elég lazán viselte magát,olyan 15 év körüli lehetett.Ennyi tulajdonsággal meg lehet találni vkit? Hogyan?
2009. dec. 26. 23:50
11/13 A kérdező kommentje:
miért attól még megnézhetünk nem?:D majd röhögünk rajtad,h ezt érted elXD
2010. ápr. 7. 15:13
12/13 FFDP válasza:
"miért attól még megnézhetünk nem?"
Persze, csak utána ki tudja mi lehetne? :O
13/13 A kérdező kommentje:
igazxD
2010. ápr. 11. 17:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!