Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha látsz egy helyes srácot/szép lányt hogyan deríted ki, hogy ki az?
Látásból rá lehet jönni,hogy kibe estél bele?
Az utcán láttam meg,éppenhogy a szemem sarkából mert siettem.De ez elég volt arra, hogy beleessek..ha jól láttam félhosszú szőkésbarna haja volt.És elég lazán viselte magát,olyan 15 év körüli lehetett.Ennyi tulajdonsággal meg lehet találni vkit? Hogyan?
Sokmindentől függ ez.
Pl, ha falun laksz, keress egy idős nénit azon az útvonalon, ahol elment a lány, és kérdezd meg tőle, ismeri-e esetleg, vagy mit tud róla. 99%-ban másnapra már randit is beszélhetsz meg a lánnyal :)
De általában nem árt tudni még valamit róla, amin elindulhatsz. Honnan jött? Hova ment? Kivel volt ott? Kihez megy? - Bármi, amivel kötheted valamihez. Egy közös ismerős, akár ha csak látásból ismered azt a közös ismerőst, de tudod, ki ismeri, vagy kinek kije ismeri.
Megoldás lehet, hogy a város összes lányát (koronként pl) kilistáztatod iwiw-en/myvip-en, és végignézed. Persze lehet, hogy egyiken sincs fenn, vagy csak nem ismered meg kép alapján, csak bement a városba... De egy megyeszékhelynél már elég időigényes egy ilyen :)
23:13:
Én már itt vagyok, ha akarod, hogy megnézzelek, állok elébe :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!