Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Meddig fogom még ezt elviselni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig fogom még ezt elviselni? Miért csinálják ezt?

Figyelt kérdés
Szinte megőrülök már,hogy minden nap szebbnél szebb lányokat látok itt az egyetemen,egyszerűen hihetetlenül jól néznek ki,az öltözködésük pedig rátesz még egy lapáttal.Már olyan kangörcsöm szokott lenni,hogy nem bírom ki nap 5-6 maszturbálás nélkül és mentálisan is felőröl az egész.Egyrészt rám sem néznek,észre sem vesznek,nem ismernek,nem tetszem egyiknek sem,érdektelen vagyok számukra,olyan szerencsétlen,ronda lúzernek érzem magam mellettük.Másrészt sok ilyen lányt baráttal látok,vagy hallom,hogy pasiról beszélgetnek(pl.ki tetszik nekik) és annyira őrjítő,hogy itt kell lennem közöttük,látni őket nap mint nap,tehetetlenül,bezárva ennek a testnek a korlátai közé,ami nem elég hozzájuk.Olyan ez mint valami börtön,sőt sokkal rosszabb.Ott a tudat,hogy ők olyan szépek,tökéletes alakúak,népszerűek,menők,vagányak és én hozzájuk képest egy darab szar vagyok.Ma is láttam több ilyen csajt,farmerdzsekiben járnak felhajtott gallérral,ez biztos valami jel,hogy ők felette állnak a többi emberrel,mert a ruhák is tökéletesek rajtuk és megalázó,ahogy semmibe vesznek,szinte majd fellöknek,miközben én csak egy jelentéktelen semmi vagyok.
2014. máj. 7. 12:03
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
te vagy a pasi, kezdeményezz
2014. máj. 7. 12:04
 2/15 anonim ***** válasza:
71%

Menj pszichológushoz.

Ők is büdöset szarnak és ugyanúgy gyarló emberek, mint bárki más. Nem többek nálad, vagy nálam, sőt...

2014. máj. 7. 12:04
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Inkább foglald le magad, ha folyamatosan ezen stresszelsz, meg fogsz bolondulni. (írásod alapján közel vagy hozzá).
2014. máj. 7. 12:06
 4/15 A kérdező kommentje:
tudatában vannak annak,hogy kívánatosak egy férfi számára és felsőbbrendűségi érzést jelent számukra,hogy válogathatnak közülük,rostálhatnak és ezzel megalázhatnak egyesetket,pl. engem.
2014. máj. 7. 12:06
 5/15 anonim ***** válasza:
79%
jaj neeeeeee..... már megint kezdődik.....
2014. máj. 7. 12:07
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Legyen önbizalmad, beszélgess velük, barátkozz. Most bezárkozol a saját magát által kitalált problémáid mögé, lehet hogy párnak tetszel. Ha elkezdenél beszélgetni velük, ismerkedni semmit nem veszitenél.
2014. máj. 7. 12:07
 7/15 anonim ***** válasza:
"farmerdzsekiben járnak felhajtott gallérral,ez biztos valami jel," hát ez valami hatalmas, igen ez a könnyűvérűség jele XD. Hogy-hogy csúnya vagy linkelj magadról egy képet!
2014. máj. 7. 12:08
 8/15 anonim ***** válasza:

# 4:

Akkor alázd vissza őket. Ha nekem elkezdené játszani az agyát egy ribizli, jól kiröhögném és otthagynám konkrétan.

2014. máj. 7. 12:08
 9/15 Moszuke ***** válasza:
szerintem hallgass a belső hangodra és mészárold le az összeset, majd amíg tárgyalsz a megmaradt ember életéről a túsztárgyalókkal közben 1-2őt farkalj meg.
2014. máj. 7. 12:09
 10/15 anonim ***** válasza:

# 9:

Aztán ha megcsinálja, te mehetsz a börtönbe, mert felbujtottad. :3

2014. máj. 7. 12:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!