Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Elvesztettem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Elvesztettem a legtökéletesebb lányt, és ebbe én nem tudok belenyugodni.

Figyelt kérdés
Egyszerűen Ő a tökéletes. Nem fogok jobbat találni nála. Az a baj, hogy ezt egyszerűen tudom. Nincs még egy ilyen ember, akinél ennyi minden tökéletes legyen. Kezdhetjük a szemeken át az ajkakig, az arcon keresztül az alakig, egészen a tökéletes mellig. Az aranyos, vicces gondolatokon keresztül, a kedves, bájos viselkedésén át, a mókás durcásságát is belevetve, néha naivságát is vegyítve, a jóságán ledöbbenve, a gyönyörű lelkéig. És elvesztettem. Mert nem mondtam igazat. Mert megijesztettem. Mert lerohantam. Mert nagyon szeretem. 25 éves fejjel, fickóként, mindent hátrahagyva (munka, suli, barátok), a szobámban sírok, minden nap, vele álmodva, képeit nézegetve. Mert nekem ő kell. Mert nála jobb nincs. Sajnos. És ezt tudom. És utál. És elutasít. És elküld. Pedig szeretem. Ahogy még senkit, és ahogy senkit sem tudnék. Pedig csak 17 éves. A mindent-megpróbáltam-márnál tartok. Más lánnyal elfeledtetni... Lefoglalni magam munkával... De nem megy. Képtelen vagyok bármit csinálni már legalább 2.5 hónapja. Néha sikerül elkapnom, és beszélni vele. De menekül. Látom. Felejteni akar. Végleg. De nem engedhetem. Mert nincs minden veszve. Nem hagyhatom. Szeretem. Soha sem szerettem így senkit. És már nem számít semmi sem úgy, mint Ő nekem.
2009. dec. 26. 18:02
1 2 3 4
 21/39 A kérdező kommentje:
Ha magamra gondolnék, akkor minden nap ott csücsülnék a háza előtt. Hidd el nekem, ez a három nap, vagy egy hét a leghosszabb idő, amire ki tudom húzni azt, hogy "nem jelentkezem" Nála. Ha tovább bírnám, húznám tovább, de csak eddig bírom. Nem voltam még így lánnyal, pedig volt nem kevés, akit szerettem, hol kevesebb, hol több sikerrel. A hazugság meg családommal kapcsolatos.
2009. dec. 26. 18:55
 22/39 anonim ***** válasza:
0%
Ezt elkùrtad......
2009. dec. 26. 18:58
 23/39 anonim ***** válasza:

Megint az első vagyok, már jó párszor írtam.

Az előzőnek: érzéketlen, hülye állat.

Amúgy mostmár fogalmam sincs, hogy mit cisnálj. Elhiszem, hogy nem bírod, de kéne. Békénhagylak mostmár, nyugi :D

De sok szerencsét kívánok... próbáld meg legalább 1 hónapig békénhagyni, vagy legyen 3 hét, és aztán kiönteni neki.

2009. dec. 26. 19:00
 24/39 anonim ***** válasza:
De amúgy igen..eléggé szűk az esély..
2009. dec. 26. 19:01
 25/39 anonim ***** válasza:
Szerelmes vagy, betegség, menj orvoshoz:D De a legjobb módszer az alkohol.
2009. dec. 26. 19:01
 26/39 anonim ***** válasza:

Megint első. Bocs, tényleg utoljára.

Nehogy inni kezdj! Lehet, hogy segít, de alkoholista sem akarhatsz lenni! Utána végképp elfelejtheted..

2009. dec. 26. 19:02
 27/39 A kérdező kommentje:
Az ivás csak legyűrné azt a maradék kontrollt, amit a lánynál tanusítok, szóval biztos hivogatnám. :)
2009. dec. 26. 19:10
 28/39 A kérdező kommentje:
Ja és a legbosszantóbb, hogy álmodok is vele.. hetente 3-4 alkalommal. és így meg aztán enyhén szólva is kegyetlen érzés.
2009. dec. 26. 19:56
 29/39 anonim ***** válasza:

"Egyszerűen Ő a tökéletes. Nem fogok jobbat találni nála."

Büntetőjogi felelősségem tudatában kijelentem, hogy mindkét állítás marhaság. Nincs tökéletes lány, és olyan sincs, hogy nem fogsz jobbat találni nála. Viszont minden kamasz így gondolkodik. Ki kell nőni ezeket a gondolkodási sémákat, hidd el, jobb lesz utána.

"És elvesztettem. Mert nem mondtam igazat. Mert megijesztettem. Mert lerohantam. Mert nagyon szeretem."

Hasznos megjegyzés: iszonyatosan patetikus és modoros a stílusod, nem férfias, nem menő a nők szemszögéből.

"25 éves fejjel, fickóként, mindent hátrahagyva (munka, suli, barátok), a szobámban sírok"

Ezt 17-19 évesen szokás csinálni, de akkor sem érdemes túlzásba vinni.

Persze most bepótlod ezt a fejlődési fokozatot, jobb későn, mint soha. Én is átestem egy hasonlón 18 évesen.

"Mert nekem ő kell. Mert nála jobb nincs. Sajnos."

Ebből 0,5-1 év a kigyógyulás ideje. De ha beleveted magad az éjszakai életbe, akkor hamar találni fogsz másik lányt, és ez felgyorsítja az "ideálod" elfelejtését.

Nincs "csak ő kell" nő, nincs tökéletes nő.

Kb. minden 10. nő megfelelő partner lenne neked, a legtöbb ember mégis azt hiszi, hogy nagyon nehéz a párkeresés. hát nem. Agyon van misztifikálva a téma. Rég kihalt volna az emberiség, ha tényleg olyan ritka lenne a megfelelő nő.

Persze te most egy szerelem nevű elmebetegségben szenvedsz, és ilyenkor a racionalitásnak annyi. Ez egy nagy élmény, és nem baj, ha részed van belőle, mert érdekes kaland. De túlzottan sokáig nem érdemes benne dagonyászni, mert megárt.

"Más lánnyal elfeledtetni... Lefoglalni magam munkával... De nem megy."

Megy, mert csak ez mehet, nincs más módszer.

"Képtelen vagyok bármit csinálni már legalább 2.5 hónapja."

Ha emiatt elveszted az állásod/megbuksz vizsgákon stb., akkor komoly bajban vagy, keress pszichiátert!

Azt viszont vésd az eszedbe, hogy legkevésbé a nőt fogja mindez meghatni.

"Néha sikerül elkapnom, és beszélni vele."

Hülyét csinálsz magadból előtte, ha keresed a társaságát. Az egyetlen helyes magatartás az lett volna, ha a szakításotok után nem keresed többé, és 2-3 napon belül becsajozol. Nem mellesleg ez fokozta volna a tekintélyedet az "ideálod" előtt, és még az is lehet, hogy visszajött volna hozzád. Előbb kellett volna idefordulni a problémával! Most már sajnos késő.

"De nem engedhetem. Mert nincs minden veszve."

Engedned kell, vagy mit képzelsz? Valami bűncselekményre készülsz? Amúgy pedig tényleg nincs veszve, a világ tele van gyönyörű nőkkel.

"Szeretem"

NEM szereted. Akit szeretsz, azt nem zaklatod. Te ezt a nőt nem szereted, hanem bаszni akarsz vele.

"És már nem számít semmi sem úgy, mint Ő nekem."

Ha ő ("Ő") számítana neked, akkor pl. békénhagynád, és nem próbálnál mocskos érzelmi zsarolással (mártírszerep stb.) követelőzni vele szemben. Nem ő számít neked, hanem te magad számítasz magadnak. Azt hiszed, ez a nő jár neked, mintha valami cucc lenne, amit megnyertél tombolán. Sajnos közölnöm kell, hogy ő egy szabad ember, aki máshogy döntött, és ezt a döntést respektálnod kell.

2009. dec. 26. 20:16
 30/39 A kérdező kommentje:

Eiii... Most kellett ezt? Na mindegy, akkor kezdjünk bele.

"Büntetőjogi felelősségem tudatában kijelentem, hogy mindkét állítás marhaság. Nincs tökéletes lány, és olyan sincs, hogy nem fogsz jobbat találni nála. Viszont minden kamasz így gondolkodik. Ki kell nőni ezeket a gondolkodási sémákat, hidd el, jobb lesz utána." - Ha látnád, ismernéd Őt, rájönnél. Én sem a levegőbe beszélek.

"Hasznos megjegyzés: iszonyatosan patetikus és modoros a stílusod, nem férfias, nem menő a nők szemszögéből." - Egy ember másféleképp írja le gondolatait, másféleképp beszél a nőkkel, és másféleképp fogalmaz különböző helyzetekben. Csak megjegyzem, Ő pont a "stílusomért" szeretett meg igazán.

"Ezt 17-19 évesen szokás csinálni, de akkor sem érdemes túlzásba vinni. " - Én is csináltam már ilyesmi mókás dolgokat, de nincs mit tenni, azzal az x lánnyal, akivel voltam ILYET még nem éreztem.

"Ebből 0,5-1 év a kigyógyulás ideje. De ha beleveted magad az éjszakai életbe, akkor hamar találni fogsz másik lányt, és ez felgyorsítja az "ideálod" elfelejtését. " - Mmm, mókás-mókás, de nálam ez nem így működik. Ismerem magam. És más lányoknál talán működne.

"Kb. minden 10. nő megfelelő partner lenne neked, a legtöbb ember mégis azt hiszi, hogy nagyon nehéz a párkeresés. hát nem. Agyon van misztifikálva a téma. Rég kihalt volna az emberiség, ha tényleg olyan ritka lenne a megfelelő nő." - Elhiszed, hogy nem? Mert én tudom, amit tudok. Attól függ, mire lenne jó.

"Persze te most egy szerelem nevű elmebetegségben szenvedsz, és ilyenkor a racionalitásnak annyi. Ez egy nagy élmény, és nem baj, ha részed van belőle, mert érdekes kaland. De túlzottan sokáig nem érdemes benne dagonyászni, mert megárt." - Nem először vagyok szerelmes, és nem utoljára, egy kezemen meg tudom számolni, hányszor voltam igazán szerelmes, de ilyet még nem éreztem. Nem pánikolnék egyébként.

"Azt viszont vésd az eszedbe, hogy legkevésbé a nőt fogja mindez meghatni. " - Nem mesélek ilyesmiről a lánynak. Nem sajnálatra megyek.

"Hülyét csinálsz magadból előtte, ha keresed a társaságát. Az egyetlen helyes magatartás az lett volna, ha a szakításotok után nem keresed többé, és 2-3 napon belül becsajozol. Nem mellesleg ez fokozta volna a tekintélyedet az "ideálod" előtt, és még az is lehet, hogy visszajött volna hozzád. Előbb kellett volna idefordulni a problémával! Most már sajnos késő. " - Speciális eset ez. Mivel én vagyok a hibás, nekem kell kijavítanom a hibát. Ha hirtelen becsajozok, azzal csak azt érem el, hogy könnyebben elfelejthet.

"Engedned kell, vagy mit képzelsz? Valami bűncselekményre készülsz? Amúgy pedig tényleg nincs veszve, a világ tele van gyönyörű nőkkel. " - Hát ha csak a gyönyöre lenne a téma, az nem zavarna ennyire.

"NEM szereted. Akit szeretsz, azt nem zaklatod. Te ezt a nőt nem szereted, hanem bаszni akarsz vele. " - Mmm, gondolod? Kétlem.

"Ha ő ("Ő") számítana neked, akkor pl. békénhagynád, és nem próbálnál mocskos érzelmi zsarolással (mártírszerep stb.) követelőzni vele szemben. Nem ő számít neked, hanem te magad számítasz magadnak. Azt hiszed, ez a nő jár neked, mintha valami cucc lenne, amit megnyertél tombolán. Sajnos közölnöm kell, hogy ő egy szabad ember, aki máshogy döntött, és ezt a döntést respektálnod kell." - Már miért zsarolnám érzelmileg? Ezekből a dolgokból, ezeknek a dolgoknak Ő csak töredékét látja.

2009. dec. 26. 20:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!