Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15 éves vagyok, és egy 29 éves srác megcsókolt. Azt mondta, hogy felőle több is lehet köztünk. Nem túl sok ez a korkülönbség?
Figyelt kérdés
Igazából nekem is bejön ő, mindig is bejöttek a kicsit idősebb fiúk, de 14 év nem sok kicsit? Lehet hülyén fog hangzani, de ez nem számít már pedofíliának? Ráadásul én még szűz vagyok, és lehet hogy nekem is tetszik, de nem egy majd' 30 éves férfival szeretném elveszteni.2014. máj. 5. 19:22
11/12 A kérdező kommentje:
10-es... "vicces" vagy:)
2014. máj. 5. 19:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!