Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves Nöstények! Miért vagytok ilyen szemetek Velünk férfiakkal?
Nyugi! Nem kell csajoznod többet. Szerintem nem is érdemes. Mert mind kifog dobni!
És tudod miért? Mert te b..zinak lennél jó! Olyan érzékeny vagy... mint 20 nö. Kösd a kukid hátra...
hahahahahahaha
Ha nincs eszed legyen noteszed!
Hahahahahahah
Jajj, Kérdező.
Most mérges vagy, én tudom milyen ez, de gondolj bele abba, hogy most akármit mondunk Neked, ami nem egyezik a véleményeddel, zsigerből elveted. Tulajdonképpen ez egy eléggé elvetélt kérdés így mert annak a kisebbségnek aki egyetért Veled annak örülsz, a többinek meg úgy sincs igaza. Jólgondolom?
Hát figyelj. Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hibás. Van egy ilyen barátom (bár ő még csak 19), aki nagyon vágyik szeretetre, tényleg az a szeretnivaló férfitípus iylen szempontból, nem használná ki a Nőket, az a tipikus "jó, de nem unalmas" fiú. De sorba kikosarazzák! Miért? Mert roppant idegesítő stílusa van! Az arcodbamászik amíg beszélsz, ha tetszel Neki, le sem vakarhatod magadról... secperc alatt megutáltatja magát minden jelöltjével, aztán mire a tanácsunkra visszafogja magát és mondjuk MSNen beszélget vele állandóan, addigra már tökmindegy, de szerez magának egy barátot... aki ugye nem kell, mert ő nem ezt akarta.
Nemgondolod, komolyan, hogy Veled van a baj? Mert hidd el, ígyvan. Vannak emberek, akik csak néhány más emberrel kompatibilisek, de olyan nincs aki eggyel sem. Próbálj változtatni, ha sokat akarsz nőzni, de ha megelégszel "életed párjával" akkor csak várj, és próbálkozz =) Minek adnád fel pár kudarc miatt az Élet Értelmét? Mert a Nők azok, hiddel =)
Ilyen kudarcok érnek mindenkit, sokkal súlyosabbak is. Mit mondjon az a Nő, vagy Férfi, akit a párja több év után csal meg, mikor teljesen bízik benne, és szereti? Nekem úgytünt Neked azért még lájtosabb fájdalmaid voltak.
Hát, sok szerencsét továbbiakban és kitartást =)
Szerintem te direkt tetted be ezt a kérdést! Hogy megnevettesd a nöstényeket! Engem sikerÜlt! Nekem már 10 perce röhögögörcsöm van, jó a hasizmomnak! Hahaha
Nagyon tetszik a nösténytársaim kommentjei!
Te meg sajnálatra méltó vagy... csak folytasd az önsajnálatodat, mi majd szépen nevetünk rajta!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!