Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet gazdag férfiakkal ismerkedni?
Figyelt kérdés
Nem olyanokkal akik gazdagnak adják ki magukat.Hanem igazi üzletemberekkel.Akik öltönyben vannak.
Nem a gazdagság érdekel, hanem az elegancia, vagyis az elegáns megjelenés.Ügyvéd...Ilyenek.
2011. jan. 8. 20:01
1/9 Holdtündér válasza:
Állj ki a Zepter székháza elé. Csak ilyenekkel van tele.
Egyébként szerintem marha elegáns éttermek, bárok. Amik ugye marha drágák is. De nem tudom.
2/9 anonim válasza:
Egy gazdag nem fog rangon alul házasodni.
3/9 anonim válasza:
Ajánlkoztam volna, de csak egy rongyos ékszerész vagyok saját üzlettel és nem mindig vagyok öltönyben.
4/9 anonim válasza:
Az Amerika Egyesült Államokban.Az utolsó kukás is töbebt keres mint itt a legjobb diplomata.
5/9 anonim válasza:
"Nem a gazdagság érdekel, hanem az elegancia, vagyis az elegáns megjelenés."
Én elhiszem, de a pasik megérzik ha a pénzükre hajtasz.
6/9 anonim válasza:
Setétéjjel nagyon el van tájolódva, nem tudja hol van az Amerika Egyesült Államok, okoskodás előtt érdemes utánanézni.
7/9 anonim válasza:
Én szerintem nem határoztam meg földrajzi helyet,így nem is tévedhettem.Feleslegesen helyezed magad mások fölé.
8/9 anonim válasza:
Gazdagok gazdagokkal ismerkednek. Mindig így van, nagyon kicsi a kivétel.
9/9 anonim válasza:
ez engem is erdekelne. na nem a pasik miatt.
gondolom szinvonalas es elegans helyek,tuti szepek.
en cask szivesen ellatogatnek egy ilyn klubba , kivancsi vagyok milyen lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!