Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, férfiak szerintetek nagyon gáz, ha ilyen a hasam?
Figyelt kérdés
vékony vagyok 171 cm és 53 kg de a hasamon van egy kis lerakódott zsír és utálom, gáznak érzem nem is akarok így strandra menni járok edzeni már kicsit alakult de nehéz eltüntetni mert ugye fogyni nem akarok.
2014. máj. 5. 12:10
11/26 anonim válasza:
Pont jó!!! Gyönyörű alakod van!
12/26 anonim válasza:
Teljesen jó vagy így, semmi gond nincs ott. Az meg természetes, hogy ha leülsz jobban látszik, mivel a bőr is felgyűrődik. Ha a barátod ezért szekál, akkor nem normális... Ha nagyon zavar, akkor szólj neki, mert semmi baj azzal a hassal :)
13/26 anonim válasza:
Na, még egy önbizalomhiányos p#csa, akinek kell egy kis lelki erősítő, meg egy kis elismerés. Nekem nem jössz be, egy nyafogós, mindenkinek megfelelni akaró buta ribizli vagy, aki az alakjával kompenzál. Szívesen a kritikát, puszi!
14/26 anonim válasza:
A hasadra vagy kíváncsi erre meg lefotózod a melleidet.. idióta gyökér.
15/26 anonim válasza:
...és a pólódat feltétlenül fel kellett tűrnöd... persze...
a körmeid egyenesen ocsmányak, bocs.
a hasad meg valóban lehetne laposabb. elég nagy darab lehetsz.
17/26 anonim válasza:
Hát nem tudom, elnézve a képeidet szerintem te egy ritka igénytelen nő lehetsz. A körmeid, a ruhád... na meg a mentalitás, hogy tényleg a hasadról kérsz véleményt, erre meg felpakolod a csöcseidet egy rikító piros melltartóban. Buta lány...
19/26 anonim válasza:
Mekkora gyökér vagy te :D Tudod mit, egészségtelenül kövér vagy!
Ribóz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!