Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, férfiak szerintetek nagyon gáz, ha ilyen a hasam?
Figyelt kérdés
vékony vagyok 171 cm és 53 kg de a hasamon van egy kis lerakódott zsír és utálom, gáznak érzem nem is akarok így strandra menni járok edzeni már kicsit alakult de nehéz eltüntetni mert ugye fogyni nem akarok.
2014. máj. 5. 12:10
1/26 A kérdező kommentje:
a barátom folyton ezzel viccelődik és ha leülök ugye akkor jobban látszik és nagyon gáz mert ha feszülős felső van rajtam akkor nagyon látszik a hasam.
2014. máj. 5. 12:11
2/26 anonim válasza:
Hogy mi van hol? Én nem látok semmi rosszat :)
Cukik a cickók egyébként ;)
23F
3/26 anonim válasza:
A "gáz" az, hogy feltetted ezt a kérdést, de nyugodj meg, sokan megdugnának, a többi férfit meg úgyse tudnád értékelni...
4/26 anonim válasza:
Szóval az a bajod, hogy nem rendelkezel olyan 100%-ban tökéletes és makulátlan külsővel amit manapság ideálnak nevezünk?
Én a helyedben nem aggódnék, az égvilágon semmi baj az alakoddal.
5/26 199303 válasza:
igaz én lány vagyok. de akárhogy nézem én semmi bajt nem látok itt :-)
6/26 anonim válasza:
semmi baj a hasaddal. én pont ilyenre tervezek lefogyni és már nem sok van :)
7/26 anonim válasza:
Azért a melleid megvillantottad...
8/26 anonim válasza:
Dehogy gaz,ne viccelj!! Csinos vagy nagyon!!
9/26 anonim válasza:
Nagyon jó alakod van: a melleid is formásak - amennyire melltartóban meg lehet ítélni és hasad meg nagyon szép.
Kb. ilyennek kell lennie, nem a csontsovány modell a szép.
10/26 anonim válasza:
Nem a hasaddal van gond, hanem a kezeiddel: csúnya, ápolatlan és ízléstelen, főleg ilyen műkörmökkel és ezzel a lakkozással. A melltartóválasztásod sem volt tökéletes:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!