Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Srácok! Titeket mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Titeket mennyire zavar ha egy lánynak rosszul vannak nőve a fogai?

Figyelt kérdés
Amúgy ápoltak, nem rohadnak, nem büdös a szája, fehérek a fogai csak "vámpír" :D Tegyük fel egy szép, csinos lány passzol minden rajta, csak ez az egy bökkenő van.

2014. máj. 5. 09:08
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

nem zavar

de azért ha lehet ne nyitott szájjal járjon az ínyét mutogatva

2014. máj. 5. 09:30
 12/23 A kérdező kommentje:
Hidd el ha lett volna rá pénze akkor megvette volna! Ja amúgy nem dohányzom, dolgozom, de sajnos fél millióm erre nincs, hidd el ha lenne megcsináltatnám, nem azért ilyen mert igénytelen vagyok!
2014. máj. 5. 09:33
 13/23 anonim ***** válasza:
12%
Akinek sok a 60-70 rugó azért hogy normálisan nézzen ki azt tudom sajnálni, amikor az okostelefonjaitok amikkel minden idióta futkozik többe kerülnek független attól mennyit keresnek a szülők az kell mert másképp kinézik a gyereket. Vannak szélsőséges esetek amikor valaki tényleg nagyon szegény, de a nagy többség gond nélkül ki tudná fizetni ezt az összeget ha nem egyben akkor részletekben, szóval maradjunk annyiban hogy az emberek többségénél igénytelenség lehet kifogásokért kutatni hogy jajj drága... Az én kiságyam alatt békák ugráltak annyira szegény volt a család hogy még el sem készült a ház amikor beköltöztünk mégis kitudták fizetni az alsó-feső állandót amikor szükség volt rá. A fél millás szöveggel meg ne fárasszatok, helyfüggő hol mennyiért csinálnak fémet már 150-ből meglehet úszni tb támogatás nélkül is ha jó helyet találsz, csak mindenki csili-vili akar lenni és neki rögtön porcelán kell vagy semmi... Egyik szempontból marha igényesek vagytok másikból meg marhára nem... 24/F
2014. máj. 5. 09:35
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Grat! Inkább a fogaidra költöttek, mint a házra. büszke lehetsz a szüleidre
2014. máj. 5. 09:45
 15/23 anonim ***** válasza:
150-ből megúszni? mégis hol? ne röhögtess
2014. máj. 5. 09:45
 16/23 anonim ***** válasza:
85%

Jaj de nagy a szád, igen van okostelefonom, de az életben nem tudtam volna kifizetni, de ingyen kaptam. Egy csomó mindent máshonnan kapunk ismerősöktől, mások megunt dolgait.

Nem kéne úgy ítélkezned mások felett, hogy halvány lila gőzöd sincsen róluk. Persze, hogy elfogadjuk legalább ez van ha más nincs, de másoktól nem várhatom el, hogy 150e adjanak csak úgy erre..én meg dolgozom, kb semmire nem marad belőle, mert haza kell adnom mindent, és meg se becsülik. Ha tehetném, és ha kicsit is rajtam múlott volna, már rég meg lenne csináltatva. És ha egyszer csoda történik, és hagynak élni, akkor biztos, hogy meg fogom csináltatni, mert nekem is kellemetlen, főleg az ilyenek miatt mint te, meg egyébként is.

Annyi ilyen ember van még rajtam kívül, és szenvednünk kell azért, hogy ne ezt lássák az emberek, és értékeljenek már valamire. Ha meg te ezt nem tudod elfogadni, és megérteni, rendben van, de döntsd már le ezért egy csomó ember önbecsülését. Tapintatosság!

2014. máj. 5. 09:48
 17/23 anonim ***** válasza:

Éppen nézem a fogszabályzó árakat több helyen is, s akkor fél milla, ha porcelánt teszel és csili-vilit extrákkal.

Amúgy pedig kórházakon belül is vannak fogorvosok (nem csak drága magánrendelők), akik hagyományosan egyszerűt fel tudnak tenni és szolgáltatásaiknak nagy részét még a biztosító is állja. Egy fogszabályzó felhelyezése nem nagy kunszt a részükről, nem egy asztalon lehet említeni egy fogászati műtét kockázatával.

2014. máj. 5. 09:54
 18/23 anonim ***** válasza:
18%
9:54-es el is mondott mindent innentől nem is szaporítom a szót, úgy sincs értelme. Bár itt a legnagyobb szószólónak a 40%-os hasznossága mutatja az értelmi szintjét, az ingyen okostelefonjával együtt :D. 24/F
2014. máj. 5. 09:59
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

Én pont még 2 héttel a 18. születésnapom előtt tetettem fel a fogszabályzómat, összesen az alsó, felső fogsorra tb támogatással 90 000ft volt. Bírom, mikor egyesek a saját anyagi helyzetükből kiindulva okolják a másikat a jelenlegi helyzetéért...Nem mindenki tud félretenni, bármennyire is hihetetlen és nem mindenki vesz magának okos telefont, bármennyire is hihetetlen. Nekem sem az van, szüleimnek ugyan igen, de használtan vették 15 és 10 000 ft-ért ami még közel sem lenne elég egy fogszabályzóra...Szóval szerintem nem ez alapján kéne ítélni. Van, hogy egy hétvégén megkeresnek 200 000 ft-ot, egyetlen hétvége alatt....de e mellett ott van a havi 190 000ft-os csekk a banknak, a rezsi, a szintén kamatra felvett kölcsön a legális pénzkölcsönzőnek...ahova szemét módon 2x esét kell visszaadni, egyszóval nem tudnak félretenni még egy pár ezer forintot sem...Épp hogy megveszik az ételt, a többi el is megy ezekre. Emellett mi, gyerekek is sokszor dolgozunk, a ruházatot már magunknak fizetjük és a szórakozásra is legtöbbször nekünk kell pénzt szerezni. Csak a nagyobb ünnepekkor tudunk annyi pénzt beszerezni, hogy esetleg félre is tudjunk tenni a még így sem teljesen kész ház építésére esetleg...vagy egyéb másra megy a plusz pénz. Tehát nem kéne a telefon alapján megítélni az embert, az semmit sem mond el róla.

Egyébként ha csak 2 oldalt van vámpírfogad, az szerintem nem annyira zavaró...Nem a pénz miatt mondom, nem lebeszélni akarlak róla, de szerintem van akinek még "Jól is áll"...viszont egészségügyi gondokat is okozhat hosszú távon a rendezetlen fogsor, nekem pl. begyulladt az ínyem, fogínyvérzésem volt rendszeresen és hosszú távon ez a fogaim elvesztésének kockázatával járt volna. Úgyhogy sajnos helyzetfüggő, de van, hogy jobban jársz ha megcsináltatod, mert még nagyobb baj és költség is lehet belőle.

Mindenesetre remélem rövid időn belül sikerül beszerezned egy fogszabit és megoldódik a gondod! :)

Sok sikert! :)

/L

2014. máj. 5. 10:06
 20/23 A kérdező kommentje:
Nem gondoltam h ilyen vita lesz ebből, nem ez volt a cél! Igen amúgy mindenki azt mondja h jól áll, engem akkor is zavar! Hát majd egyszer... :) Köszi a választ mindenkinek! Nem vagyunk egyformák. Szerencsére...
2014. máj. 5. 10:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!