Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy koptassak le finoman egy srácot?
Figyelt kérdés
Nem akarom megbántani mert aranyos és kedves is de én nem érzek semmit és tudom, hogy ebből nem lehetne semmi részemről. Hogy koptassam le?2014. máj. 4. 22:59
1/7 anonim válasza:
bocsi, most templomba sietek. Ha Isten még megengedi beszélhetünk máskor.
2/7 anonim válasza:
Fordulj oda felé és mondd, hogy nem akarod megbántani, de te nem fogsz vele összejönni, mert nem tetszik neked.
3/7 anonim válasza:
Mondd el neki, hogy barátként tekintesz rá.
4/7 A kérdező kommentje:
csak az a baj, hogy már smároltam vele. és mostanában tökjól elbeszélgetünk meg minden, és így furán jönne ki ha egyszer csak így semmiből semmi megmondanám.
2014. máj. 4. 23:09
5/7 anonim válasza:
Ha nem jön be akkor miért smárolsz vele? Mondd meg neki hogy semmi nem lehet köztetek, ne nyomorgasd szerencsétlent!
6/7 A kérdező kommentje:
nem mondtam, hogy külsőre nem jön be, ezért smároltam vele. de nekem ez csak ennyit jelentett, azt hittem neki is.. de aztán megtudtam, hogy nem, viszont én semmi komolyat nem akarok tőle
2014. máj. 4. 23:17
7/7 anonim válasza:
Talán mondd el őszintén, hogy miért nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!