Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A magyar nők java része miért olyan elítélő mindennel szemben? Pl ha egy férfi már vastag nyakláncot hord, drága ruhákat vesz, látják rajta hogy ad magára, ilyenkor a nők, sértegetik, meg lenézik, milyen hozzáállás ez?
Figyelt kérdés
Ahol eddig nyaraltam külföldön, ha valakivel szerettem volna beszélgetni ismerkedni pihenésképp, akkor odamehettem hozzá fürdő sort-ban, nyaklánccal a nyakamban, senki nem gondolta hogy na ez milyen bunkó nagy arcú pasas.
Itthon meg, rendesen kinézik az embert ha nem úgy száll ki a kocsijából ahogy nekik tetszik
2014. máj. 3. 22:02
12/12 anonim válasza:
"Nekem egy vastag lánc hivalkodó: nézd mennyi pénzem van. Ha valaki ezzel szeretné felkelteni a figyelmem, az valszeg mást nem igazán tud felmutatni,"
Itt látszik meg a primitívséged. Egy vastag ezüstláncot DIVATBÓL hordanak. Nem tudom, hogy honnan gondolod, hogy akkora érték lennél, hogy megkéne venniük a pasiknak. Aki egy ilyet felvesz mondjuk az már egy tróger? [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!