Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
21/27 anonim válasza:
Kedves 17 válaszoló, van egy rossz hírem. Te a lányokhoz vonzódsz, azért akarsz ilyen palit :)
22/27 anonim válasza:
Nem vagyok látens leszbi, ha erre gondolsz. :D Szimplán csak a finom vonású, hosszú hajú pasik a gyengéim. Aki ettől eltér, az nem vonz, nem érzem magam mellette biztonságban, satöbbi. De valahogy eggyel sem akar a sors összehozni mostanában...
23/27 anonim válasza:
Jelenleg nincs semmi okom, hogy az átlagosnál boldogabb legyek, szomorúságra annál inkább
24/27 anonim válasza:
Igen. Csak olyan személyekkel, dolgokkal foglalkozok egy ideje, akik/amik tényleg érdekel, semmi mással. Így, hogy kevesebb területre koncetrálok, és ezekre a dolgokra fordítom idejem nagyobb részét, megtérülni látszik a befektetésem. Például nemrég összejöttem azzal a lánnyal, akivel már régóta szerettem volna, tegnap is randiztunk... Egyszóval boldog vagyok, köszönöm, nem hiányzik semmi az életemből, úgy érzem. :D
F/21
25/27 anonim válasza:
Sajnos nem. Már egy ideje így érzem és nem is tudom, hogy mi tudna ezen változtatni. Nem vagyok megelégedve magammal sem, a dolgokhoz való hozzáállásommal.
26/27 anonim válasza:
Hát, nem verem örömömben a földhöz a seggem, ha erre gondolsz. Mindamellett, bár sokadszorra ismét küzdelmessé vált az életem, viszonylag nyugodtan alszom. Van még annyi szufla bennem, hogy ismét elvegyem az élettől, ami az enyém. 55F
27/27 anonim válasza:
Én rendkívül boldog vagyok. Imádom a hivatásom, nagyon jól is keresek vele és embereken életét segítek megváltoztatni. A belsőmön még van mit formálni, de úgy érzem remek úton haladok, úgyhogy nincs miért nem boldognak lennem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!