Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Boldog vagy?

Figyelt kérdés
Indokold.

2014. máj. 3. 18:07
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Kedves 17 válaszoló, van egy rossz hírem. Te a lányokhoz vonzódsz, azért akarsz ilyen palit :)
2014. máj. 3. 18:21
 22/27 anonim ***** válasza:
Nem vagyok látens leszbi, ha erre gondolsz. :D Szimplán csak a finom vonású, hosszú hajú pasik a gyengéim. Aki ettől eltér, az nem vonz, nem érzem magam mellette biztonságban, satöbbi. De valahogy eggyel sem akar a sors összehozni mostanában...
2014. máj. 3. 18:25
 23/27 anonim ***** válasza:
Jelenleg nincs semmi okom, hogy az átlagosnál boldogabb legyek, szomorúságra annál inkább
2014. máj. 3. 18:40
 24/27 anonim ***** válasza:

Igen. Csak olyan személyekkel, dolgokkal foglalkozok egy ideje, akik/amik tényleg érdekel, semmi mással. Így, hogy kevesebb területre koncetrálok, és ezekre a dolgokra fordítom idejem nagyobb részét, megtérülni látszik a befektetésem. Például nemrég összejöttem azzal a lánnyal, akivel már régóta szerettem volna, tegnap is randiztunk... Egyszóval boldog vagyok, köszönöm, nem hiányzik semmi az életemből, úgy érzem. :D

F/21

2014. máj. 3. 19:33
 25/27 anonim ***** válasza:
Sajnos nem. Már egy ideje így érzem és nem is tudom, hogy mi tudna ezen változtatni. Nem vagyok megelégedve magammal sem, a dolgokhoz való hozzáállásommal.
2014. máj. 3. 22:00
 26/27 anonim ***** válasza:
Hát, nem verem örömömben a földhöz a seggem, ha erre gondolsz. Mindamellett, bár sokadszorra ismét küzdelmessé vált az életem, viszonylag nyugodtan alszom. Van még annyi szufla bennem, hogy ismét elvegyem az élettől, ami az enyém. 55F
2014. máj. 3. 22:37
 27/27 anonim ***** válasza:
Én rendkívül boldog vagyok. Imádom a hivatásom, nagyon jól is keresek vele és embereken életét segítek megváltoztatni. A belsőmön még van mit formálni, de úgy érzem remek úton haladok, úgyhogy nincs miért nem boldognak lennem :)
2014. máj. 3. 23:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!