Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki feltesz ide magáról egy képet, és értékelést kér, sokan miért így pontoznak? Bővebben lent.
Önbizalom növelés?
Különböző ízlések?
A matematikai átlag is 5.5 de ez a skála valamennyire más. A lányok számára a tényleg átlagos pasik rendszerint 3-at vagy 4-et kapnak, a fiúk pedig az átlagos lányokat valóban többre szokták értékelni, 7-re vagy 8-ra.
Ne kérdezd miért van ez. Talán azért mert pár srác úgy gondolja, hogy a seggnyalás szexet is eredményezhet vagy azért mert a fiúk igényeik jóval kisebbek mint a lányoké. Akármelyik lehet.
Jaguar_Warrior, ezzel a jelenséggel én még csak itt GYK-n találkoztam.
Itt pl az átlag az 5 szokott lenni, legalábbis más értelmezéssel nem találkoztam, és nekem is az a logikus.
Én azért szoktam néha több pontot adni, mert aki ide felteszi a képét, az tényleg nagyon el lehet keseredve.
Nem azért, hogy rám írjon a kérdező a lakcímével, hogy menjek és dugjam meg, mert megtetszett neki a számjegy, amit írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!