Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mit szólnátok, ha a strandon/uszodában/élményfürdőben a vízben egy fiú megfogdosná a feneketeket?
17. "ha szabad lennek, es egy helyes, vonzo ferfi csinalna, lehet meg elveznem is"
---ja oké, akkor majd megfogom a feneked, és ha nem tetszik, majd azt mondom, Bocs, azt hittem vonzó és helyes vagyok.
Majd azt en eldontom :-) De nem vagyok szabad, es nem is leszek szerintem, ugyhogy csak elmeleti felvetes volt.
Te minden tipusu no erintesere ugyanugy reagalnal? Akkor te mindenevo vagy. En csak arra reagalnek jol, aki tetszik (nem feltetlen a tipikus szep fiu, mert nem erre bukok)!
24es, gondolom neki próba szerencse, de szerintem elég nagy tahó, aki így akar ismerkedni :D
egyébként ha ilyet látsz, kérdező, az leginkább azért lehet, mert a lánynak a pasi a barátja... a lányok 99%a kiakadna egy ismeretlen tapizására
egyébként én nem ütném meg, inkább szóban szégyeníteném meg mások előtt. az ilyen parasztoknak meg sem kottyan egy pofon :D
Oda kell menni, megfogni a fenekét, majd amikor megfordul, mondani, hogy "Bocsi, nem akartam megfogni, csak mazochista vagyok, szeretnék egy pofont. Üss, kérlek!" :D
Majd átnyújtani egy nádvesszőt, hogy "Ezzel meg a popómat verd el!" :D
Lenne nagy elképedés :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!