Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Mit szólnátok, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mit szólnátok, ha a strandon/uszodában/élményfürdőben a vízben egy fiú megfogdosná a feneketeket?

Figyelt kérdés
Nem vagyok perverz,csak többször láttam ilyet és a lányokat nem zavarta,és nem nagyon értem,hogy miért,és kíváncsi vagyok az általános reakcióra.

2014. máj. 3. 10:23
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
Pofon xdd
2014. máj. 3. 13:10
 12/31 anonim ***** válasza:
94%
"Mancsom mozdul,pofád torzul" :D
2014. máj. 3. 13:25
 13/31 anonim ***** válasza:
92%

Biztos kapna egy pofont:-D

Nem azért megyek úszni, hogy a fenekemet fogdossák mindenféle idegenek...

2014. máj. 3. 15:58
 14/31 anonim ***** válasza:
86%

Ha valaki a barátnőm fenekét, vagy melleit fogdosná, biztos kapna tőlem egy "Medve puszit"!!!

29/F

2014. máj. 4. 12:34
 15/31 anonim ***** válasza:
11%

Helyes, jóképű pasiknak mindent szabad, ezt a csajok élvezik, de ha egy nem épp ehlyes pasi fogdosná, akkor dördülneg ám a pofonok -.-"

Tény és való! -.-"

2014. máj. 4. 12:35
 16/31 anonim ***** válasza:
3%
*helyes
2014. máj. 4. 12:36
 17/31 anonim ***** válasza:
35%

Igy van ahogy az utolso is irta. ha szabad lennek, es egy helyes, vonzo ferfi csinalna, lehet meg elveznem is. viszont tudnam, hogy ezzel komolyat sosem!

Nyilvan fiuk, ti sem ugyanugy reagalnatok le, ha egy tank meretu holgy ill. egy bombazo testu szep arcu no dorgolne a feneket hozzatok. (vagy amit ti szerettek, ellenben azzal ami titeket taszit.) Es nyilvan egy szabad ferfi is ritkan allna ellent egy ilyen helyzetnek :-)

2014. máj. 4. 12:38
 18/31 anonim ***** válasza:
51%
Ja persze sok no tarsam elutasitani, de engem konnyu felizgatni..
2014. máj. 4. 12:40
 19/31 anonim ***** válasza:
56%

engem egy "helyes" pasi sem fogdoshat a víz alatt a páromon kívül. mindegy hogy néz ki, vízbe fojtanám.

a bíróságon önvédelemre hivatkoznék és amilyen ártatlanul és kedvesen tudok nézni, simán megúsznám a dolgot.

2014. máj. 4. 12:40
 20/31 anonim válasza:
66%
görcsbe szorulna a gyomrom,oda vágnék neki egy perverzt,kimennék a vízből és elbőgném magam
2014. máj. 4. 20:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!