Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak nekem fontos, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak nekem fontos, hogy szėp legyen egy csaj orra?

Figyelt kérdés

Nem tudom miėrt... ez a mániám,mindig az orrát nėzem meg elöször a csajoknak:)

Szerintem nem is szėp egy lány, ha nem kicsi kis formás orra van:)

2014. máj. 3. 00:28
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Én is az orrát nézem :D ha ilyen nagy krumpli orr egyből kuka de ha már közepes akkor ha az arc összetétele jó akkor úgy jó de ha pici orr akkor főnyeremén :D
2014. máj. 3. 10:49
 12/14 anonim ***** válasza:
Nekem lányként fontos hogy milyen a fiúk orra, szerintem ez fordítva is normális. Sőt én még a fogakra tudok begerjedni, ha valakinek különlegesen helyezkednek el azt nagyon bírom x) Nem az összes 'különleges' fogat szeretem, van amelyik egyszerűen nem jön be, ha meg rohadnak ki akkor blőah...na, gondolom érted.
2014. máj. 3. 20:19
 13/14 anonim ***** válasza:
Jé,nekem is tökire ilyen orrom vaan *-*
2014. máj. 3. 20:58
 14/14 anonim ***** válasza:
Az a jó csaj aki nem üti bele mindenbe az orrát.:)
2014. máj. 9. 19:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!