Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha aki tetszik meleg?
Az, hogy iszik, cigizik, drogozik elég nagy probléma. Ha a lányokat szeretné, akkor sem kellene összejönnöd vele. Vagy nagyon óvatosan, segíteni neki leszokni ezekről. De nem éri meg sokszor.
Meleg. Biztos teljesen meleg? Nem bi? Kérdezd meg tőle, ha jóban vagytok, akkor nem gáz ez a téma.
Én megpróbálnám leszoktatni ezekről..:)
Haverom mondta, hogy biztos,hogy meleg, mert amikor együtt néztek meztelen képeket nőkről egyáltalán nem érdekelte, meg már csinálta fiúval.. Fogalmam sincs amúgy, hogy ezekről hogy tudnám leszoktatni, mert nekem nagyon megtetszett..
Amúgy semmi olyat MÉG nem szeretnék tőle, mert amúgy kort lehagytam.:)
14/L és Ők pedig 15/F.:)
Igazatok van:)
De azért ilyen, mert a szülei nem foglalkoznak vele. Amúgy nagyon jó ember meg minden. Csak kicsit furán érintett mikor mondta a haverom. Főleg az, hogy meleg, mert nem is látszik rajta meg semmi. Valamit tudnék esetleg csinálni ?:(
Mert mikor megkérdezem haveromat is, hogy mi van a sráccal ennyit mond: biztos beszívva, totál részegen fetreng egy árokba.
És mindig mondja, hogy nagyon jó lenne ha nem ezen kattognék, mert sokkal jobbat érdemelek nála..de valami nagyon megfogott benne.:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!