Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, nektek milyen apró gesztusok jönnek be a nő részéről?
Köszönöm. Ennél éppenséggel több is belefér a kapcsolatunkba, pl. érintések, tehát nem vadidegenről van szó, szóval ilyen jellegű tanácsokat is várok (tehát pl. HOL érdemes megérinteni egy pasit, hogy abból értsen) :)
Nektek mi esne jól?
Szerintem ha ez nem jön ösztönösen nagyon profi színésznek kell lenni hogy eljátszd. Például én a másik nézéséből tudom hogy mennyire keltettem fel a hölgy érdeklődését. De amúgy mindig arra kell építeni hogy a férfinek mi jön be, mit pletykálnak róla ha közös a társaság. Engem mondjuk a nagyon kivágott, provokatív ruha taszít de bejön ha jó a humora és akár mond valami keményebb, akár kicsit vulgárisabb szöveget.
Lehet hogy neki a nagy dekoltázs ugyanez.
én szoktam figyelni a jeleket.
a leggyakoribb nőknél,hogy nézem egy darabig unalmamban,ő úgy csinál,mintha észre sem venné,de mégis 1-2 perc múlva ott van előttem pár méterre háttal,kb azt várva,hogy szólítsam meg.
ezt csak úgy írtam,hogy elég gyakori,főleg nyilvános eseményeken ahol dolgozni szoktam.
nyilvánvaló jelek meg a hajbuz-izás,kérdések,nevetés,megérint.
Köszi. :) Végülis ilyesmiket szoktam, de ez a "magam simogatása" jó ötlet. :)
Figyelni, mosolyogni, finoman megérinteni egyébként is szoktam (ő is viszont).
Ha valakinek van még valami jó ötlete, szívesen veszem. :)
Az egyik előző válaszolóhoz csatlakozva: én sem nagyon szeretem az ilyen előre kifundált "trükköket", taktikázásokat, amiken akár még érezhető is, hogy előre meg voltak tervezve. De biztosan van olyan férfi is, akinek a direkt mozdulatok, mondatok, jelzések tetszenek és kellenek, szóval ez igazából az adott férfin múlik.
Eddigi életem során igazából már viselkedésből, pillantásokból érezni tudtam, ha egy lány érdeklődését felkeltettem, nem kellett üzeneteket sugdosni a fülembe, vagy a melleit odanyomni, vagy kipakolni mindent. Ahogy társaságban máshogy viszonyul hozzám, máshogy szól hozzám, máshogy viselkedik velem, megváltozik a tekintete, ahogy érezni a viselkedésén/kisugárzásán azt a pici izgatottságot, feszültséget... ezekből érezhető az érdeklődés. Innentől kezdve pedig már inkább a férfin múlik, hogy tesz-e lépéseket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!