Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lett divat a vékonyabb lányokat piszkálni, lenézni és a teltebbeket éltetni mindkét nem részéről?
Egyre többen csak a "van mit fogni", "husis" lányokra buknak, ami nem is lenne baj, ha közben nem fikáznák a vékonyakat. Pl. "csak a kutyák játszanak csontokkal", "az igazi nőn van mit fogni"...
Sokan ugyanúgy nem tehetnek róla, hogy nem tudnak hízni, mint hogy valaki nem képes lefogyni. Az ilyeneket akkor miért lehet bántani, ha a túlsúlyosakat nem?
Mert irigyek/rosszindulatúak. Azt én is aláírom, hogy mindenkinek más tetszik, de én sem írom oda a (szerintem) kövér lányokhoz, hogy hamarosan disznóvágás lesz, vagy ilyesmi...
Én még azt vettem észre, hogy a vékony, feszes fenekű lányoknak mániákusan azt mondják, hogy lapos a fenekük, holott közel sem az.
6: Szerintem inkább rosszindulatúak, mintsem irigyek. Persze ez is emberfüggő, lehet van olyan, aki irigységből írja...
És persze azt sem tudhatja az illető, aki ilyet ír, hogy az a bizonyos személy nem tud hízni, ha akarna se. Lehet, hogy pont ezért se kéne egyből... ja:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!