Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sracok ti mit gondoltok az okyan lanyrol aki inkabb szeret szinhazba jarni vagy esetleg kiallitasra kirandulni a termeszetbe mintsem pentek szombaton elmenni bulizni vmelyik szorakozohelyre a baratnoivel, nem unalmas az ilyen lany szerintetek?
Pont azért nem vagy unalmas mert az általad felsorolt programokat is szereted. Ezen kívül biztos vagyok benne, hogy néhány koncertre is eljönnél, és ezzel meglenne a szórakozóhely része is a dolognak.
Úgyhogy pont az ellenkezője vagy annak, amit feltételezel magadról. :)
Sracok ezt nem annak szantam h minden pasi unalmasnak tartja az ilyen csajokat csak eddig ez volt a tapasztalat...
Nem szeretem a koncerteket
15-ös vagyok
Egyre inkább azt veszem észre, hogy ez nem csak a pubertálással járó lázadozás, kitolódik a kor és az érettség szintje is. Sokan még 25-27 körül is főként ennek élnek és mikor pl megkérdezem miket szeret olvasni, a válasz az, hogy ő nem szokott... hát ez azért kicsit elkeserítő. Persze nem mindenki egyforma, de mikor ez a nagy általánosság, akkor amit a kérdező is megjelenített a kérdésében, az már akkor a fura kategória lesz.
15/25
Én 21 éves lány vagyok és a fiúkról beszéltem, de ugyanez megy nemtől függetlenül, látom magam körül az egyetemen, kollégiumban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!