Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Sracok ti mit gondoltok az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sracok ti mit gondoltok az okyan lanyrol aki inkabb szeret szinhazba jarni vagy esetleg kiallitasra kirandulni a termeszetbe mintsem pentek szombaton elmenni bulizni vmelyik szorakozohelyre a baratnoivel, nem unalmas az ilyen lany szerintetek?

Figyelt kérdés
Mi a velemenyetek?
2014. máj. 1. 23:02
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:

Ez eddig rendben van.Nagyon jó.

Na és milyen a szex?Mennyire kezdeményező,bevállalós továbbá milyen gyakran kívánja?

Ez igen lényeges szempont.

2014. máj. 1. 23:17
 12/29 A kérdező kommentje:

19 eves vagyok...

Nekem egy normalis srac kell aki tisztel es teljes szivebol szeret nem egy meno hulye gyerek..

Szexualisan teljesen rendbe vagyok

2014. máj. 1. 23:22
 13/29 Mr. Truth ***** válasza:
Mondom én hogy rafkos csaj :) és korban is jó :)
2014. máj. 1. 23:24
 14/29 anonim ***** válasza:

Én annyira nem szeretem a színházakat, kiállításból is eléggé megszűröm... természet az oké, viszont én se a bulizós vagyok.

De szerintem mindenképp normális, nincs ebbe semmi furcsa vagy unalmas... :P

2014. máj. 1. 23:24
 15/29 anonim ***** válasza:
95%

Én egy ilyen lányként azt vettem észre, hogy ez már inkább az unalmas kategória fiúk számára és nem azért, mert diszkópatkányokkal szeretnék összejönni:D

Mintha alap dolognak számítana, hogy a szabadidőt bulizással részegen kéne tölteni. Hát nekem mások az értékeim és többre becsülök akár egy érdekes kiállítást, könyvet vagy musicalt mint a diszkóba járogatást.

2014. máj. 1. 23:25
 16/29 A kérdező kommentje:
Kedves utolso teljes mertekben egyetertek veled
2014. máj. 1. 23:28
 17/29 anonim ***** válasza:

Jó,akkor unalmasak vagytok ha ezt szeretnétek hallani mindenáron.

Utaljuk az ilyen lanyokat és csakis a minden masnap részeg,festett szőkecicákra bukunk akik azt se tudjak,hogy Shakespeare egy madar vagy egy szeszes ital volt-e.

Fujj.

18/F

2014. máj. 1. 23:31
 18/29 anonim ***** válasza:
Hát... ha normálisnak tartod magad, és van kedved beszélni, írj egy üzenetet. Nem ígérek semmit, de kíváncsi vagyok rád :)
2014. máj. 1. 23:34
 19/29 Mr. Truth ***** válasza:
Én meg ilyen csajt keresek de mikor feljon témának vmi müvészet egyből lelép :(
2014. máj. 1. 23:37
 20/29 anonim ***** válasza:

11es vagyok

Azért bepiálni is kell néhanapján,de csakugyan sokaknak csak ebből áll az élete.Nem csinálnak semmit sem.

Ha jó vele a szex,akkor a legjobb választás az ilyen lány.f

2014. máj. 1. 23:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!