Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sracok ti mit gondoltok az okyan lanyrol aki inkabb szeret szinhazba jarni vagy esetleg kiallitasra kirandulni a termeszetbe mintsem pentek szombaton elmenni bulizni vmelyik szorakozohelyre a baratnoivel, nem unalmas az ilyen lany szerintetek?
Ez eddig rendben van.Nagyon jó.
Na és milyen a szex?Mennyire kezdeményező,bevállalós továbbá milyen gyakran kívánja?
Ez igen lényeges szempont.
19 eves vagyok...
Nekem egy normalis srac kell aki tisztel es teljes szivebol szeret nem egy meno hulye gyerek..
Szexualisan teljesen rendbe vagyok
Én annyira nem szeretem a színházakat, kiállításból is eléggé megszűröm... természet az oké, viszont én se a bulizós vagyok.
De szerintem mindenképp normális, nincs ebbe semmi furcsa vagy unalmas... :P
Én egy ilyen lányként azt vettem észre, hogy ez már inkább az unalmas kategória fiúk számára és nem azért, mert diszkópatkányokkal szeretnék összejönni:D
Mintha alap dolognak számítana, hogy a szabadidőt bulizással részegen kéne tölteni. Hát nekem mások az értékeim és többre becsülök akár egy érdekes kiállítást, könyvet vagy musicalt mint a diszkóba járogatást.
Jó,akkor unalmasak vagytok ha ezt szeretnétek hallani mindenáron.
Utaljuk az ilyen lanyokat és csakis a minden masnap részeg,festett szőkecicákra bukunk akik azt se tudjak,hogy Shakespeare egy madar vagy egy szeszes ital volt-e.
Fujj.
18/F
11es vagyok
Azért bepiálni is kell néhanapján,de csakugyan sokaknak csak ebből áll az élete.Nem csinálnak semmit sem.
Ha jó vele a szex,akkor a legjobb választás az ilyen lány.f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!