Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai 20-30-as férfiaknak mennyire jönnek be a régmúlt szexszimbólumai, nőideáljai? És csajok nektek az akkori álomférfiak tetszenének most a jelenben?
Abban a fickóban van valami. Leginkább az,hogy férfias a kisugárzása. És ez nagyon megdobja. Az én korosztályomban ritka az ilyen, mert mindegyik kezd elnőiesedni..a fiatalabbakról nem is beszélve...
21/L
Nem a külsejük miatt voltak nőideálok, hanem a kisugárzásuk, viselkedésük és stílusuk miatt.
Szörnyű látni azt, hogy sok csaj kifesti-kikeni magát és azt gondolja, hogy na ő akkor mostantól nő. Egyáltalán nem ezen múlik! Száz lányból jó ha egy az, akit igazni nőnek lehet nevezni.
22/F
Igen, nekem nagyon bejön az akkori férfiideál. :) Sajnos ma már nagyon ritka az ilyen kisugárzás.
Mellesleg, Audrey Hepburn szerintem gyönyörű.
L/22
a férfias pasik mindig is bejöttek, mint a peck, manapság ebből egyre kevesebb van, mindenki metrosexual, vagy bisex. elvétve akad 1-2 ilyen férfias emberke, akinek még a természete is oké.
audrey hepburn rendben van, szép nő, szép alakkal, monroe kisasszony viszont csakegy átlagos felfuttatott nő, ilyenek ma is vannak, akik csak a ribancos viselkedésükkel tudják felhívni a figyelmüket magukra, monroe-ban nincsen semmi, csak annyi h tudott szexuálisan viselkedni a mindennapokban is. de ez azért nem annyira vonzó, úgyértem nemmindenkinek csak erre van igénye.
24L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!