Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki jön még Tarja koncertre a FEZEN-en?
Én mennék, csak akkor pont Suomiban leszek (Kitee-ben), én inkább Nightwish rajongó vagyok, mint Tarja. :)
Előtte 1 héttel meg HIM koncert lesz, na... Mondjuk ősszel őket már láttam, meg is fogadtam, h az elkövetkező 10 évre meg is volt a HIM koncert adagom.
Aki egyébként megnézi bármelyiket, írjon már egy beszámolót.
Aki meg olyan választ ad, h mennék de nincs kivel, jó ég, csak ezért nem mész el? :D Annyi, felszálsz buszra/vonatra/repülőre, mi ebbe az olyan nagy dolog? Ne legyetek már ilyen maflák.
"nekem Tarja azért még a Nightwish-sel volt igazi"
Nekem meg a Nightwish volt Tarjával az igazi. :)
Bár énekesnők terén elég toleráns vagyok, Anette Olzont sokadik hallgatásra se tudta soha bevenni a gyomrom, valahányszor meghallom a hangját, 2 perc nálam a tűréshatár, utána jön a Stop gomb. Az a nyávogás... Brrr. 2 hete voltam a Nightwish kiállításon, ott is a háttérben Imaginaerumról ment a zene, huhh kínzás volt a fülnek. Ha rászánom magam és összevágom a Kiteeben készített videóimat, valószínű az AO-korszakos Nightwish zene nem kerül bele.
Amúgy ki volt Tarja koncerten, milyen volt és adott elő NW dalt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!