Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan lány, akit zseninek tartanak a körülötte lévő emberek?
#9, örülök, akkor te szerencsés ember vagy!
#10, #11 (esetleg #12 még), nektek okoz hátrány az, hogy zsenik vagytok? Bármi; szociális téren, kommunikációs téren, esetleg valami "mellékhatás", tolerancia a buta emberekkel szemben, stb.
Ha van egy kis időtök, nem írnátok le nekem, hogy boldogultok az életben zseniként?
Nekem még anno ejtettek el egy beszólást, miszerint a zsenik tuti bogarasak.
Volt egy időszak, mikor flúgosnak néztek, csak mert National G.-ot, meg Discovery csatornákat néztem VIVA meg MTV, meg ValóVilág helyett, meg persze Harry Potter megszállott voltam, egész nap a könyveket bújtam, még nyáron is. Ilyenkor durván kamasz lehettem. Aztán kikerültem a középsuliból, elkezdtem úgymond "élni", bulizok, utazgatok... amúgy nekem nincs problémám kommunikációs téren... nyilván aki nem képes kerek, helyes, összefüggő mondatokban beszélni, azzal nem szívesen beszélgetek. Nem nézem le az embereket mert átlag feletti intelligenciám van, de a buta emberekkel tényleg nem tudok mit kezdeni. De szerintem ez evidens.
Eleinte lenéztek a barátaim, de mostmár elfogadnak ilyennek. Nem tetszik nekük hogy nem járok nagyon bulizni meg sétálni. Azért időként rábészélnek, hogy tegyem le a könyveket. Szerintem nincs annyira bajom a kommunikációval... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!