Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » (lány-lány) Azt hiszem szerelm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

(lány-lány) Azt hiszem szerelmes vagyok, hogyan tovább? Mit kéne tennem?

Figyelt kérdés

Tél közepe óta egyre közelebb kerültem egy barátnőmhöz, akiről biztosra nem tudom hogyan viszonyul a lányokhoz. A melegeket teljes mértékben támogatja, gyakori téma a beszélgetések során helyzetük, de ez ugye egyáltalán nem jelenti, hogy biszexuális lenne (volt fiúba szerelmes).

Igazából egészen fura a kapcsolatunk, mert alapból is közvetlen, mégis picit máshogy kezel. Néha azon kapom, hogy néz, de nem kapja el a tekintetét. Ilyenkor rámosolygok, visszamosolyog, én pedig elfordulok. Keresi a fizikai kontaktust, egészen bensőséges helyzeteket teremt.

Nagyon szeretek vele beszélgetni, ha épp nem vitatkozunk valamin, tényleg olyan érzés, mintha személyiségével kiegyensúlyozná az enyém. Néha mond dolgokat, amik szintén felélesztik bennem a reményt, de ezeket be lehetne tudni annak, hogy ő úgy érzi pátyolgatnia kell a lelkem :D

Igen, a szokásos összezavarodott tinilány vagyok, de ha végigolvastad, köszönöm. Mit tegyek? Sokat vagyunk együtt (baráti társaság) és kezd "elegem" lenni a (számomra) többértelmű mondatokból, viselkedésből.

Nem akartam túl hosszúra húzni, de szívesen válaszolok bármilyen további kérdésre.

17/L

2014. ápr. 30. 20:35
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Egyikünk sem a bulizós, részegedős fajta. Másrészt nem tartom a legjobb módjának ezt, elvégre ha érez irántam valamit, akkor az ne már hogy pia hatása alatt derüljön ki, mert gyávaságból akkor smároltam le. Persze, valakinek ez teljesen beválik és meg is felel, de egyfajta tiszteletből iránta plusz magam iránt nem is próbálnám meg. Válaszodat azért köszönöm!
2014. máj. 4. 23:43
 12/18 anonim ***** válasza:

Na, rajtad legalább látszik, hogy hűséges vagy/lennél!

Sajnálnám, ha a barátnőd ezt nem becsülné meg benned.

2014. máj. 5. 02:09
 13/18 anonim ***** válasza:

Szia,

Megkérdezhetem hogyan alakultak a dolgok?

Remélem, hogy terveid szerint... :)

2014. dec. 26. 08:14
 14/18 A kérdező kommentje:

Szia:)

Végül nem beszéltük erről, a bizonytalanság miatt pedig jobbnak láttam, ha megpróbálok továbblépni.

A nyár ilyen szempontból segített, mert alig találkoztunk és igyekeztem tartani a távolságot. Volt egy elég heves vitánk is és sikeresen magamra haragítottam a Krakent, így tanév kezdetével nem volt annyira furcsa a tisztes két méter közöttünk.

Próbálom inkább a többiekkel, másokkal tölteni a közös időt és lassan kilépni a képből. Nevetséges, mert szabályosan kellemetlenül érzem magam, mikor együtt kell lennünk, de egyben vele érzem a leginkább nyugodtan magam. Továbbra is vannak fura dolgai, de kevesebb és más jellegűek, mint a kérdésem kiírásakor voltak.

Úgy gondolom jól haladok továbblépés terén, persze ez nem ennyire egyszerű. Viszont kevesebbszer keresem a tekintetét, kevesebbszer keresi fel a gondolataimat.

Igazából feladtam, hogy ő bármit is érezhet irántam.

Egyébként kellemes ünnepeket! :))

2014. dec. 26. 18:38
 15/18 Ciana ***** válasza:
További sok sikert, kellemes ünnepeket és remélem legközelebb sikerül : )
2014. dec. 27. 00:19
 16/18 anonim ***** válasza:

Nekem olyan színezetűnek tűnik, h most ugyanazt érzi, amit Te. Azt írod, h most is vannak fura dolgai, ezek mik?

Ha régebben sokszor bensőséges helyzeteket teremtett, akkor NAGYON jól érezte magát veled. Lehet, h hiányzol neki csak látja rajtad a "semleges" viselkedést. Ha már kellőképp eltávolodtál tőle, akkor sztem jó lenne tisztázni, beszélni kellene vele erről, úgyis mindegy alapon. Esetleg kiderül, hogy félreértés az egész. Sőt...

AZT TEDD, AMIT ÉRZEL ÉS NE AZT, AMIT GONDOLSZ. Nehéz, de hidd el, nagyon megéri.

Neked is kellemes ünnepeket kívánok!

2014. dec. 28. 14:43
 17/18 anonim ***** válasza:
13-aska vagyok. :)))
2014. dec. 28. 14:45
 18/18 A kérdező kommentje:

Nagyon kedves tőled, hogy próbálod életben tartani a reményt, de az egy évvel ezelőtti "játszadozás" ellenére nem álltam hozzá annyira közel, hogy túlzottan hiányozzak neki, feltéve, hogy egyoldalú vágyódás ez.

Attól félek, ha elmondanám neki nem fogadná jól (bár néha megkockáztatnám, hogy tudat alatt már tudja). Nem az első lennék az utóbbi pár évben és ezeket számomra elég elrettentően kezelte - persze kacifántos helyzetek voltak és nem egyedül ő alakította olyanokká amilyenekké váltak. Csak mégis megijeszt...

Ezek a "fura" dolgok, hát, az is lehet, hogy csak nekem furák, mert senki nem viselkedik velem így és én sem másokkal. Többnyire fizikálisra gondolok, amit foghatok arra, hogy közvetlen (mert az), de nem láttam, hogy a többiekkel ez csinálná. Meg az is lehet, hogy, az ő szavaival élve, nagyon a barátom akar lenni. Na meg az is, hogy magát a fura dolgokat is beképzelem. Őszintén nem tudom már.

Elmondom biztosan, ha úgy adódik és már mindegy, mert nincs hatással a közvetlen életemre. Nyilván ezzel az a gond, hogy akkor már mindegy... :D

2015. jan. 2. 21:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!