Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon tényleg szerelmes belém?
Figyelt kérdés
Van egy fiú aki tetszik. Egy évfolyamba járunk. Mostanában egyre többet keresi a társaságomat...de izé hát szóval ő elég menő... én meg a középlistán a jófej-normál kategóriába tartózom... De nem is ez a lényeg. Kb két hónapja kezdett egyre többet velem lenni pl.: oda jött hozzám és beszélgettünk a folyosón mikor másokra vártunk, megvárta míg kikisértem a barátnőimet hogy együtt menjünk ebédelni, aztán ott is megvárt, szünetekben bökdös, meg piszkál persze csak heccből szóval úgy általánosan mint régen csak most többször. Ma beszélgettem a két legjobb haverjával és azt mondták hogy nem tudják én észrevettem-e de most a srác rám hajt...mondtam hogy ez kizárt erre ők hogy akkor vak vagyok hogy nem veszem észre ahogy nyomul... mondtam hogy de neki az egyik barinőm tetszik mire ők az csak fedő sztori. Ugyhogy nem tudom :( Szerintetek tetszem neki? A haverjainak hihetek? (általában nem szoktak ilyennel hülyülni) Segítsetek! 14/L2014. ápr. 25. 21:43
1/3 anonim válasza:
14 évesen nemkéne randizgatni,mert rohadtul érerlenek vagytok mind..
2/3 anonim válasza:
Igen mi mind "érerlenek" vagyunk... Egyéb ként pedig azt tedd amit érzel felesleges agyalni az ilyen dolgokon, sodródj az árral és mosolyogj, ennyi az egész! Sok szerencsét! Egy kortárs fiú:)
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm 1-es képzeld nem "randizgattam" volna vele (bos de én nem vagyok olyan csak tetszik)
2-es köszönöm :)
2014. ápr. 25. 22:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!