Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez most komoly?
Figyelt kérdés
Komolyan vannak olyan lányok/fiúk/férfiak/nők, akik ezen az oldalon akarnak ismerkedni? Ne már. Ennyire el vannak keseredve az emberek? Vagy kényelmesebb, mint személyesen odamenni valakihez és úgy ismerkedni? Ez azért elég gáz, nem? Csak én gondolom így?2014. ápr. 30. 19:04
11/18 A kérdező kommentje:
9-es
Ez az élet rendje. Vagy sikerülnek a dolgok, vagy nem.
Egyébként meg nem ismersz, miből gondolod, hogy ilyen lennék? :)
2014. ápr. 30. 19:30
12/18 anonim válasza:
Mert ilyenek a lányok, tapasztalat. Ellenére, hogy nem egy párkapcsolatom volt már.
13/18 A kérdező kommentje:
12
Oké, hogy volt dolgod ilyen lányokkal, de attól nem kell rögtön általánosítani.
2014. ápr. 30. 19:35
14/18 anonim válasza:
Akkor mondj valamit, hogy oda merjek menni újra. Elvesztettem az önbizalmamat. Mondj valamit, ami nem gáz szöveg.
15/18 A kérdező kommentje:
14
Tekintve, hogy rám is kb csak facebookon írnak, egy szia mizut, így nem igazán tudom mit tartanék gáznak és mit nem. De szerintem ha egy normális mondattal odaállnál elém, amiben mondjuk nem azt kezded el ismeretlenül kifejteni, hogy húú de magb#&znál (és társai), akkor nem küldenélek el.
2014. ápr. 30. 19:40
16/18 anonim válasza:
De mit mondhatnék? Pl hogy nagyon tetszik a sarud, ruhád, topod...ez után meg elhívhatlak fagyizni? :D Ez gáz :D
17/18 anonim válasza:
Ez is egy fórum, akkor baj, ha kizárólagos. Ha itt megismernél neked szimpatikus személy, csak azért visszautasítanád, mert GYIK? Naugye
18/18 anonim válasza:
Igen sok gyépés hülye b*zi itt akar ismerkedni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!