Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi számít kis mellnek? Fiúk nálatok a mérete mennyire fontos?
1. A barátod tapasztalatlan ÉS bunkó. A bunkóságra nem lehet indok a tapasztalatlanság.
2. A melleid szerintem is rendben vannak.
3. Ez a ruhában izgatóbb vagy, mint ruha nélkül kétélű dolog. A férfiak szeretik, ha van valami a hőn áhított nőn, valami, amit le lehet hámozni, valami, ami takarja a fontos részleteket. Ez kb. olyan, mint ajándékot kapni, hisz a kicsomagolás izgalmát semmi sem kárpótolhatja (ilyen szempontból a férfiak képesek átvedleni hatéves gyerekké, aki csillogó szemmel veti rá magát a kapott ajándékra). Csak gondolj bele, hogy a fehérneműknek és a különböző szettek, összeállítások milyen kelendőek.
Ugyanakkor az ő esetében felmerül az a kérdés, hogy a barátod ilyenkor nem képzel-e olyan dolgokat a ruha alá, amik tulajdonképpen nincsenek.
Szerintem csücsüljetek le és beszéljétek meg ezeket a kérdéseket! Ha valami bánt a párkapcsolatodban, azt sose hagyd szó nélkül, hanem beszéld meg a partnereddel és oldjátok fel a feszültséget!
19-es gondolom a farokméreted is átlag feletti.:D
Persze ennyi erővel szerintem a szép farok 16,5 cm felett kezdődik na ez hogy esne?
én örülök c-kosaras versenyző őszinteségének.
felesleges emiatt centivel turkálni a gatyájában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!